O.LENNUK,PULT,AKU JMS
O.LENNUK,PULT,AKU JMS
Tervitus siine rahvas huvi lennu mudelisi vastu on ja jääb.Äkki kellegil pakkuda pulti,lennukit akusi jms lennuk võib olla nii algajale kui edasi jõunule kõik pakkumised tere tulnud kas PS või tel 56772952.Oleks soov lendamas käia.
AXN FLOATER,MINI SWITCH,COSTUM MADE F4F WILDCAT GAS,FRSKY TARANIS PLUS
Mäletan ,et keegi võttis Sinu kohta sõna. Kas see vastab tõele ?? http://forum.pistik.com/viewtopic.php?t ... =ekukene22
Soovitan ainult käest kätte tehingut. Muud variandid ei toimi konkreetse härraga. Kogemused olemas, nii mul kui ka teistel.
Team Losi LST XXL 1/8 scale Monstertruck, 105km/h electric speedboat, HBX massive 1/10 trophy truck, Align 450pro DFC,Compass Atom 500 fbl, MSH Protos MAX V2 800 (1.77m disk diam.)
Küsisin konkreetselt ja see ei ole teema reostamine. Samuti tahad ju Sina teada kui ostad. Kui Sa raha ette kannad , kas saad siis selle mis soovisid või tekivad probleemid. Ma ei usu ,et tahad suvaliselt teadmata kellegi arvele raha kanda. Aga kui Sul on suva siis jõudu jäksu ostmisel. Mina Sinuga pole tehinguid teinud ja ei ole pädev kaasa rääkima Sinu kommetest. Aga lihtsalt tuli see foorumi teema meelde Sinu nimega seoses. Ja kui ei vasta tõele siis peaksid teised Sinu ees vabandama. Nii lihtne see ongi.
ei vasta jh tõele sain ise just petta seoses telefoni ostuga tahtsin osta siis IPHONE 5 kantsin suure summa raha yle pakki ei kuskil ja nüüd tegeleb politsei asijaga okidokis tegutsev PETTUR ise selline pole loogiline et kannad raha ette.VABANDAN EI KÄI TEEMA ALLA OTSESELT.
AXN FLOATER,MINI SWITCH,COSTUM MADE F4F WILDCAT GAS,FRSKY TARANIS PLUS