TALVEPÄEVAD 7-8 MÄRST 2015
Marekuga eile just rääkisin projektori kohta. Ta lubas ka uurida. Aga kui sul Imre on võimalus kaasa võtta, siis oleks väga hea.
Lume kohta just helistasin sinna, seda seal nagu igalpool mujalgi eestis, ei ole muidugi. Tuleb vist see aasta Kevadpäevadeks ümber nimetada, et segadust mitte tekitada
Kes reedel plaanivad tulla, siis infoks niipalju, et kella piirangut ei ole, igaüks võib tulla siis kui heaks arvab. Arvestama peaks sellega, et suur maja on teisele seltskonnale välja üüritud reedel. Reedel tulijad saavad ööbida vana maja teisel korrusel ja sauna kauplesin ka meile välja reede õhtuks, et siis on kus istuda. Ma ise loodan, et saan Tallinast liikuma reedel 5-6 paikku, et siis peaksin kohal olema 7-8 paikku.
Lume kohta just helistasin sinna, seda seal nagu igalpool mujalgi eestis, ei ole muidugi. Tuleb vist see aasta Kevadpäevadeks ümber nimetada, et segadust mitte tekitada
Kes reedel plaanivad tulla, siis infoks niipalju, et kella piirangut ei ole, igaüks võib tulla siis kui heaks arvab. Arvestama peaks sellega, et suur maja on teisele seltskonnale välja üüritud reedel. Reedel tulijad saavad ööbida vana maja teisel korrusel ja sauna kauplesin ka meile välja reede õhtuks, et siis on kus istuda. Ma ise loodan, et saan Tallinast liikuma reedel 5-6 paikku, et siis peaksin kohal olema 7-8 paikku.
YAK 54
T-REX 700
kanal: 2,4G
Maksim Keks 5228035
T-REX 700
Maksim Keks 5228035
Talvepäevad
Ma igaks juhuks mainin,et mul VIST? õnnestus mingi tõbi kuskilt korjata.Minu panus ühisüritusse
küsitav seega.
küsitav seega.
Paar pilte sündmusest: https://www.dropbox.com/sh/c7pnz4pjt7os ... ux0ta?dl=0
MIKADO LOGO 550SX (VBar Neo)
MIKADO LOGO 600SX (VBar Neo)
MIKADO LOGO 700VTX (VBar Neo)
VBar Control
VBar Control
Aitähh jätkuva traditsiooni eest. Selle aasta teema oleks ma kokkuvõtvalt nimetanud "Vaikelu kevades". Värvidest tomineeris sinine ,must ja valge. Pintslitõmbed kohati jõulised ja sirged. Lõuendi suurus eelmise aasta teosest poole väiksem. Autor isiklikult loomeprotsessi jälgimas. Jututubades muidugi arutati raami profiilist ja suurusest. Vabakunstnikud ja auditoorium olid rafineeritud ning akadeemiline.
Täname ilusa pildi eest ja üks kahes --Head naistepäeva M(p)udelistide co-pilootidele !
Täname ilusa pildi eest ja üks kahes --Head naistepäeva M(p)udelistide co-pilootidele !
Midagi viitsisin, ma pole suurem asi video operaator aga midagi ma kokku soperdasin.
http://youtu.be/5Y4trytvjWM
http://youtu.be/5Y4trytvjWM
YAK 54
T-REX 700
Maksim Keks 5228035
T-REX 700
Maksim Keks 5228035
Pole hullu Keks Väga hea ! Ja et kõik kaadrid on lennult tehtud Erinevalt paljudest näib ,et oled varem ka lendamisega tegelenud ja ei pidanudki hiljem seda "elukat" metsast ega ojast taga otsima. Loodan ,et jagub Sulle kauaks seda ilusat ja kallist(noh saab ju kahe käega ümber kinni võtta) lennuvahendit. Ja ei saa mainimata jätta ,et tänu pererahvale näib toidukord välja nagu korralikus pulmalauas.
Ühest elemendist tundsin puudust ja see on Mareku kõne mis algab traditsiooniliste sõnadega "Pole suurt pikajutu mees aga ....." ning siis pooletunnine kõne . Marek , järgmine aasta siis tunnine kõne Sul ette valmistada
Ühest elemendist tundsin puudust ja see on Mareku kõne mis algab traditsiooniliste sõnadega "Pole suurt pikajutu mees aga ....." ning siis pooletunnine kõne . Marek , järgmine aasta siis tunnine kõne Sul ette valmistada
sorteerisin väheke andmekandjaid ja üks vidju tuli välja meie talverõõmudest http://youtu.be/xpc8akBsKvY
võibolla leiab miskit veel
võibolla leiab miskit veel
kogun vanu vene lennukimootoreid
Hahahaaa! ... Ära eest võta!!!
Aga kaasvõistlejad, kes asja teravaks ajasid said sel
Korral pika puuga. Ehk julgevad järgmisel aastal
Suurest võiduajamisest osa võtta.
Videos oli näha, et Kunol joppas täiega, ma ei tea, mis oleks
Juhtunud, kui eest poleks ära hüpanud.
Äärmiselt ebaviisakas on olnud minu käitumine.
Parandan vea ja ütlen suur aitäh pererahvale!
Tänan ka kõiki kaasmudel ja ka pudeliste!
Üritan järgmistel koosviibimistel üles näidata rohkem kainet
mõistust, eriti esimesel õhtul...
Järgmise ürituseni!
Aga kaasvõistlejad, kes asja teravaks ajasid said sel
Korral pika puuga. Ehk julgevad järgmisel aastal
Suurest võiduajamisest osa võtta.
Videos oli näha, et Kunol joppas täiega, ma ei tea, mis oleks
Juhtunud, kui eest poleks ära hüpanud.
Äärmiselt ebaviisakas on olnud minu käitumine.
Parandan vea ja ütlen suur aitäh pererahvale!
Tänan ka kõiki kaasmudel ja ka pudeliste!
Üritan järgmistel koosviibimistel üles näidata rohkem kainet
mõistust, eriti esimesel õhtul...
Järgmise ürituseni!