Arvuti
Arvuti
Tuli siis huvi teada kellel missugune arvuti on:
Minul:
Emaplaat: Gigabyte GA-M55S-S3
Protsessor: AMD athlon 64 x2 3800+
Mälu: 2GB DDR2
Kõvaketas: 400GB
Videokaart: Nvidia GeForce 7600GT 256MB
Kuvar: Samsung Syncmaster 753DFX
Jahutab: Arctic cooling Freezer 64 PRO
Arvuti ise 3 kuud vana.
Minul:
Emaplaat: Gigabyte GA-M55S-S3
Protsessor: AMD athlon 64 x2 3800+
Mälu: 2GB DDR2
Kõvaketas: 400GB
Videokaart: Nvidia GeForce 7600GT 256MB
Kuvar: Samsung Syncmaster 753DFX
Jahutab: Arctic cooling Freezer 64 PRO
Arvuti ise 3 kuud vana.
Last edited by ain0123 on Thu Jul 19, 2007 16:29, edited 1 time in total.
Emaplaat: Abit
Protsessor: AMD Duron 750 @ 820
Mälu: 768MB
Kõvaketas: 120GB
Videokaart: Nvidia GeForce MX2
Kuvar: Samsung Syncmaster 755DF
Arvuti ise 7 aastat vana
Laptop lihtsalt hetkel katki Järsku juhtub kellelgi HP NX7000 (Compaq X1000) jaoks Ati Radeon 9200/9600 videokaarti olema ?
Protsessor: AMD Duron 750 @ 820
Mälu: 768MB
Kõvaketas: 120GB
Videokaart: Nvidia GeForce MX2
Kuvar: Samsung Syncmaster 755DF
Arvuti ise 7 aastat vana
Laptop lihtsalt hetkel katki Järsku juhtub kellelgi HP NX7000 (Compaq X1000) jaoks Ati Radeon 9200/9600 videokaarti olema ?
Lauri Laidna - www.pistik.com
Umbes 99,9-l protsendil läpakatest on videokaart emaplaadil ja vahetada/lisada ei saa. Kardetavasti kuulub see NX ka sinna hulka.lauri wrote: Laptop lihtsalt hetkel katki Järsku juhtub kellelgi HP NX7000 (Compaq X1000) jaoks Ati Radeon 9200/9600 videokaarti olema ?
Priit
--
Duron 1800 MHz/1,25 GB/40 GB/R9500pro/IBM 19"
ARM 156 MHz/16 MB/2,8" - SonyEricsson P900
Rahu!
Sellele aparaadile on videokaart olemas.
http://www.laptoprepairparts.com/html/d ... ory=boards
Järgmine küsimus on, et kust seda saada ja palju see maksab.
www.servicenet.ee oleks üks võimalus.
Parem võimalus oleks, kui sul läpaka remonditöökojas käsi sees on mõne tuttava näol. Mul kahjuks HP/Compaq-i osakonnas tutvusi teadaolevatel andmetel hetkel pole. Ühe teise läpaka margi töökojast on küll õnnestunud vajalikke vidinaid hapukurgiraha eest kätte saada. Neil seal mingeid doonoreid ikka vedeleb. Kahjuks seal remonditavad margid kasutavad teistsuguseid videokaarte.
Ühesõnaga, lootust Sul on aga aidata ma paremini ei oska.
daapn
Sellele aparaadile on videokaart olemas.
http://www.laptoprepairparts.com/html/d ... ory=boards
Järgmine küsimus on, et kust seda saada ja palju see maksab.
www.servicenet.ee oleks üks võimalus.
Parem võimalus oleks, kui sul läpaka remonditöökojas käsi sees on mõne tuttava näol. Mul kahjuks HP/Compaq-i osakonnas tutvusi teadaolevatel andmetel hetkel pole. Ühe teise läpaka margi töökojast on küll õnnestunud vajalikke vidinaid hapukurgiraha eest kätte saada. Neil seal mingeid doonoreid ikka vedeleb. Kahjuks seal remonditavad margid kasutavad teistsuguseid videokaarte.
Ühesõnaga, lootust Sul on aga aidata ma paremini ei oska.
daapn
-
Sellel hinnangul on mingi põhjendus ka?striker13 wrote:no vot see on küll loll jutt.prederik wrote: Umbes 99,9-l protsendil läpakatest on videokaart emaplaadil.
Et kui 1000 Eestis olevat läpakat võtta, on neist rohkem kui 1 vahetatava videokaardiga isendit? Paljudel nendel Amilodel-Ordidel-MLidel-HP NX-del-jne, millest enamus siinsest läpakamüügist koosneb, saab videokaarti vahetada?
Võib olla ka 99,5 Aga seda konkreetset NX7000-t see ilmselt ei aita, sest pole erilist põhjust, miks vahetatav graafikamoodul peaks läbi minema. Tõenäoliselt ikka emaplaat praak, painutada/niiskust vm haiget saanud. Kui graafikamoodul on vigane, oleks remondis teda muidugi palju parem küpsetada...daapn wrote: minu hinnanguil pingutasid sa oma 99.9%-ga lihtsalt pisut üle aga tõepoolest on paljudel läpakatel video kaart eemaldatav ainult rauasae abil.
daapn