MIDA TEHA INIMESTEGA....KES TULEB HÄIRIMA PILOOTI

See on koht, kus rääkida kõigest mudelitega seonduvast, mis teiste teemade alla ei lähe.
Post Reply
PEEP

MIDA TEHA INIMESTEGA....KES TULEB HÄIRIMA PILOOTI

Post by PEEP »

Tere.Ma olen alles algaja, kui ma tunnen et võib inimesed vaatama tulla kes tahavad näha siis palun tulgu...
Juhtus siis kõige hirmsam asi,kongreetselt ütlesin et siin on mandumis rada ja vaadata võid sealt...(KUST IGANES AGA MITTE MINU LIGIDAL VÄHEMALT 5M)
Mailmas leidub ikka lolle ja T......IKUID,hakkasin vaikselt keskenduma maandumisele (ehk vasakult paremale)ja üks T.....ILIK tuli täpselt paremale poole kuklasse seletama (miks sa nii lendad,miks sa akut raiskad jne.....).Omaarust kõva lennuki "spetsialist"....
Tänu sellele et tuli täpselt minu parempoolsele küljele (umes 0,4 M )kaugusele täpselt nii,et kui lennuk vasakult tuli ja hakkasin paremale vaatama :twisted: nägin teda T....iilikut MITTE LENNUKIT.........
EHK OSKAJAD TEAVAD KUI ERITI ALGAJAL NÄHTAVUS ÄRA VÕTTA MIS JUHTUB :evil:
ise lõhun,ise parandan...lennundus :)
kyylik

Post by kyylik »

õnneks ml pole nii hullu juhust olnud.pigem juhus koeraga,kus keegi lasi kaoera lahti et to lennukit jälitaks(algul oli nalja nabani)..aga kui aku tyhjaks hakkas saama siis oli põdemist küll..õnneks koera ei huvitanud lennukid mis juba maas vedelesid.
nemo

Post by nemo »

Mina torkaks segajat puldi antenniga ja ikka otse silma :roll:
The ground is the limit not the sky
  • Eachine Racer 250
  • KingKongSmart100
  • Fox EPO Glider 2.32m
  • Taranis ja FrSky kampott
  • 1/10 SCT
  • Camera: Runcam 2
Võsalendur
Post Reply