Pikooz
Moderator: Kristjan
Liitun eelmise postitajaga: Kust shiukest hea hinna eest saab ja kas sellega lendama õppida on sama suur kunst kui korraliku (suurema) R/C helikopteriga? Kuna ta on jah mänguasi võrreldes teiste, suuremate, uhkemate jne. helikatega, tekib mul arvamus, et ei ole nii raske sellega lendama õppida.
Last edited by Mardikas on Sat Jul 28, 2007 17:16, edited 1 time in total.
Aga ma veenan hetkel isa rahaasjus... Ma pidin tegelikult sel suvel randa tööle saama, aga ilm pole veel luband...Kristoka wrote:Laiskus on edasiviiv jõud
http://foorum.pistik.com/viewtopic.php?t=1192
2 tk lausa seal müüa
Kristo
Lisaks veel: oleks algul plaanis ikke uus osta.
minul lollil tekib nii palju uusi küsimusi: Missugune aku talle sisse käib? Kui vana näiteks läbi hakkab saama, siis palju uus umbes maksab?
Kristokale: Tahaks lihtsalt uut, mitte et ma kahtleks müüjas või niivisi, aga tahaks ikka "Ilusat ja läikiavat". Ja nad on arvatavasti juba lännud kui ma olen valmis üht hankima. Ja nüüd tekkis ilmakorrale veel üks küsimus: Kus ma peaksin siis shiukse asja hankima? Nimetage soovitatavalt poode...
Kristokale: Tahaks lihtsalt uut, mitte et ma kahtleks müüjas või niivisi, aga tahaks ikka "Ilusat ja läikiavat". Ja nad on arvatavasti juba lännud kui ma olen valmis üht hankima. Ja nüüd tekkis ilmakorrale veel üks küsimus: Kus ma peaksin siis shiukse asja hankima? Nimetage soovitatavalt poode...
Kui Sa natuke oleks minupoolt eespool toodud poes ringi sobranud, siis oleksid oma küsimustele vastused leidnud.Mardikas wrote:minul lollil tekib nii palju uusi küsimusi: Missugune aku talle sisse käib? Kui vana näiteks läbi hakkab saama, siis palju uus umbes maksab?
Sealt saaks ~24 EUR + saatekulu, mis ka pole suur.
Samuti on seal saadaval varuosad pikoozile. Aku, mõlemi rootorilabad, kere.
Picooz-id on tõesti saadaval Juku mänguasjapoodides.
Neid on lihtne lennutada, natuke raskem juhtida. Mul endal võttis natuke kauem aega, kui mu ülemusel.
Aga samas, milleks osta Picooz, kui kõrval on müüdaval paar erinevat sama tootja lennukit 2 kanaliga ca 405 krooni eest ja olemas on ka x-plane nimeline tegelinski 1200 krooni eest. Viimase juhtimine käib juba sabast, nagu päris ja ta on võimeline pillama erinevaid esemeid... pomm, väiksem lennuk, langevari jne. Ma küll ei tea, mis seal komplektis kaasas on aga noh...
daapn
Neid on lihtne lennutada, natuke raskem juhtida. Mul endal võttis natuke kauem aega, kui mu ülemusel.
Aga samas, milleks osta Picooz, kui kõrval on müüdaval paar erinevat sama tootja lennukit 2 kanaliga ca 405 krooni eest ja olemas on ka x-plane nimeline tegelinski 1200 krooni eest. Viimase juhtimine käib juba sabast, nagu päris ja ta on võimeline pillama erinevaid esemeid... pomm, väiksem lennuk, langevari jne. Ma küll ei tea, mis seal komplektis kaasas on aga noh...
daapn
käisin eelmisel nädalal spetsiaalselt hipodroomi vastas juku poes. vähemalt tol hetkel picoozi polnud aga võin kinnitada et oli muud silverliti kraami: kaks lennukit (405 kr ja kallim mis loobib nagu daapn ütleb), mingi auto jm. niiet juku müüb ilmselgelt originaal e silverliti picoozi. karpide peal oli maaletoojaks jukat või midagi sarnast, aadress sama mis poel, seega on juku pood ka nende maaletooja. kui kellelgi tõsisem huvi võib ju otse maaletoojalt küsida kus-millal jne.
PeepK
PeepK
See X-plane on tõesti lahe isen palju funktsioone, nii palju kui ma aru sain siis sellel ka olemas fotokaamera alus kust saab tegha aerofotosid.
Ostsin natuke aega tagasi ka Juku mänguasjadepoest väikese lennuki mis oli ka SilverLit'i oma ja ka pidas väga hästi "crashidele" ja kukkumistele vastu. Nõnda et SilverLit on tõesti vaga hea firma.
Ostsin natuke aega tagasi ka Juku mänguasjadepoest väikese lennuki mis oli ka SilverLit'i oma ja ka pidas väga hästi "crashidele" ja kukkumistele vastu. Nõnda et SilverLit on tõesti vaga hea firma.
Üks võimalus on tellida https://www.quelle.ee/default.aspx
Lastekaupade all täitsa olemas
Lastekaupade all täitsa olemas
Tule taevas appi:
Quelle wrote: Helikopter PicooZ.
Juhtimine infrapuna-seadme abil. Miniatuurne mudel, millel saad lasta lennata kinnistes ruumides. Laadimine kaugjuhtimise teel. Komplektis 3,7 V laetav Li-polüaku. Patareitoide: vajad 6 AA patareid (ei ole komplektis).
Lauri Laidna - www.pistik.com
Silverliti puhul 6xAA peab olema kaasas, samuti on see ka karbile kirjutatud et on included.
seda ei ole muidugi pleksiklaasi tagant näha, ilusti on ära peidetud pakendi alla, seetõttu sain ma ka lisapatareid kaasa, tasuta.
seda ei ole muidugi pleksiklaasi tagant näha, ilusti on ära peidetud pakendi alla, seetõttu sain ma ka lisapatareid kaasa, tasuta.
Last edited by Ropka on Wed Sep 05, 2007 21:10, edited 1 time in total.
kogun vanu vene lennukimootoreid
Dlja asoba durakih jesjo poftarjaju: Picooz on helikopteri kujuline ese.AndrusT wrote:Pikooz pole helikopter, milleks sellest nõnda palju rääkida, ma ei taipa ?
Teistele... see batarei küssa.
Silverlit pritsib oma tooteid igale poole. Mõnel pool on vaja batareid kaasa panna, mõnel pool ei tohi seda teha. See mis jõuab siia Eestisse on tulnud tihti erinevaid teid pidi. Eesti jaoks ei hakka keegi eriti erilist toodet tegema kuna meie rahvaarv on alla 1.4 miljoni. Iga kaupmees hangib need tooted sealt, kus parasjagu saab. Praegu ma näen jaekaubanduses kolme liini: Novalux, Juku ja Hobikeskus. Kõikjalt kaovad Silverliti (või nende koopiad) tooted välgukiirusel. Quelle mingu muidugi pu
daapn
Leidsin veel ühe Picoozi sarnase eseme müüja. Tseki hinda muidugi...
http://www.oomipood.ee/index.php?t=k_ki&i=K-01-20101
daapn
http://www.oomipood.ee/index.php?t=k_ki&i=K-01-20101
daapn
See tundub olevat just kurikuulus piraat-picooz (tundub, väidetavalt). Soovitaks siiski originaal Silverlit PicooZ'i...
Lauri Laidna - www.pistik.com
nii ostsin ka mingi aeg omale selle pisikese kopteri
hakkasin siis ette raskust lisama ja leidsin et selleks on sobivad 2 pisekest naela, mille ma muidugi talle ninast sisse lükkasin
ja peale seda hakkas aku väga kiiresti tühjaks saama, lõpus ei lennanud enam üldse
kakkusin siis peno ümbert ära ja akus oli 2 väikest auku no juhtub
ostsin 90eeguse mingi pisikese aku aga see oli 3.6V, selle pinge ma sain puldi laadimis juhtme otsast, aga väheks jäi.
tahaks nüüd teada mis pingega aku sellele olevusele sobib?
hakkasin siis ette raskust lisama ja leidsin et selleks on sobivad 2 pisekest naela, mille ma muidugi talle ninast sisse lükkasin
ja peale seda hakkas aku väga kiiresti tühjaks saama, lõpus ei lennanud enam üldse
kakkusin siis peno ümbert ära ja akus oli 2 väikest auku no juhtub
ostsin 90eeguse mingi pisikese aku aga see oli 3.6V, selle pinge ma sain puldi laadimis juhtme otsast, aga väheks jäi.
tahaks nüüd teada mis pingega aku sellele olevusele sobib?