Vajan abi: Tasuta simulaatorid
Vajan abi: Tasuta simulaatorid
No kuskil olid. Otsisin, otsisin, otsisin ei leia!
Aga jah, tahaks siis linki, kust saab tasuta simulaatori tõmmata. Ja küsimus: kas simulaatoritel on võimalik lennata ka klaviatuuriga arvutis, kuna mul vastav pult puudub?(just sellist tahaks)
Aga jah, tahaks siis linki, kust saab tasuta simulaatori tõmmata. Ja küsimus: kas simulaatoritel on võimalik lennata ka klaviatuuriga arvutis, kuna mul vastav pult puudub?(just sellist tahaks)
Kui Mudelspordi poest ei saa läbi käia ja seda Esky (vist) karpi koos tasuta simu ja saatjapuldiga osta... Siis võid lähimast arvutipost mõne gamepad'i osta, millel 2 joysticku peal ja sellega tasuta FMS simu juhtida! Pidavate suht ok kogemus olema.
Miskit sellist siis - pea-asi, et need 2 joysticku oleksid proportsionaalsed:
Miskit sellist siis - pea-asi, et need 2 joysticku oleksid proportsionaalsed:
Lauri Laidna - www.pistik.com
Lisaks oma kogemusest ühe märkuse gamepadide kohta.
Sobivad ainult trainer-tüüpi lennukitele.
Nii, kui minna edasi pilotaazhilennukitele, on vaja spetsiaalpulti. Kunagi proovisin seente asemel pärispuldi sarnaseid pulki kasutada, aga täpsus on gamepadidel ikkagi pilotaazhiks liiga väike.
Spetsiaalselt 200-300kr gamepadi pole mingit mõtet osta, kui ESKY USB puldi saab Kullo poest 300? krooni eest ja ebayst veel odavamalt.
Sobivad ainult trainer-tüüpi lennukitele.
Nii, kui minna edasi pilotaazhilennukitele, on vaja spetsiaalpulti. Kunagi proovisin seente asemel pärispuldi sarnaseid pulki kasutada, aga täpsus on gamepadidel ikkagi pilotaazhiks liiga väike.
Spetsiaalselt 200-300kr gamepadi pole mingit mõtet osta, kui ESKY USB puldi saab Kullo poest 300? krooni eest ja ebayst veel odavamalt.
- Oravaonuke456
jama stimulaatoriga
Mul selline jama,et otsisin tasuta lennu stimulaatorit ja leidsin Realflight g3 demo. Hakkasin siis seda tööle panema aga ennäe imet see ei lähe tööle.Milles asi võib olla?
Re: jama stimulaatoriga
Me oleme selgeltnägijad? Mis sulle programm ütles, kui käima panid ?Oravaonuke456 wrote:Mul selline jama,et otsisin tasuta lennu stimulaatorit ja leidsin Realflight g3 demo. Hakkasin siis seda tööle panema aga ennäe imet see ei lähe tööle.Milles asi võib olla?
Kristo
Re: jama stimulaatoriga
Mitte stimulaator vaid simulaator.Oravaonuke456 wrote:Mul selline jama,et otsisin tasuta lennu stimulaatorit ja leidsin Realflight g3 demo. Hakkasin siis seda tööle panema aga ennäe imet see ei lähe tööle.Milles asi võib olla?
Samahästi võib küsida . "Mu arvuti on katki, mis viga võib olla?" .
- Oravaonuke456
sorry
no sorry siis simulaator aga mu arvuti küll katki pole
-
-
Demosse ei saa, täisversiooni saab, nii lennukeid kui platse.
http://www.knifeedge.com/forums/downloads.php?
http://www.knifeedge.com/forums/downloads.php?