M: Blade 350 QX RTF komplekt + kohver MÜÜDUD!
M: Blade 350 QX RTF komplekt + kohver MÜÜDUD!
Müügiks siit foorumist ostetud Blade 350 QX
Droon oli esmase omaniku poolt ostetud Pärnu Fasthobbies poest.
Võin müüa ka ainult drooni ja puldi ilma laadija ja akudeta, aga hind tuleks kokkuleppel.
GoPro on pildil ainult illustratiivsetel eesmärkidel.
Komplektis on:
Blade 350 QX
DX6i (seadistatud ja bainditud kopteriga)
IMax B6AC laadija
3x 2200 mAh 3S LiPo
1300 mAh 2S LiPo
Akualarm PRO LCD
Tagavara orig. propid
Alu. kohver asjade transpordiks
Lisainfo:
Droon on saanud vigastada ja peale seda parandatud, aga lendab siiski nagu enne.
Kaasas on ka DIY GoPro mount: lihtsalt plekist plaat, mille külge on pandud GoPro liimitav mount. See on kummist jalgadega drooni küljes, et vähendada vibra.
Kaasa annan ka AGM Gimbali, mida mul endal vaja pole, aga PID'id on paigast ja micro-USB ühenduse koht on lahti. Kui saan selle korda, siis annan ikka kaasa, kuid hinda selle arvelt ei tõsta.
Absoluutselt kõik vajalik on kaasas, et lendama hakata. Tuleb ainult akud täis laadida.
Kogu komplekt kastis.
Kopter koos GoPro'ga. GoPro on DIY mounti küljes.
LiPo alarmi süsteem, mille leiutasin. Nii on alarm kõrgelt kuulda ja volte kiiresti näha.
Akud ja laadija.
Drooni vigastus parandatud Epoxy, kuumaliimi ja pleki tükiga.
Kast kinnisena.
Pilt tehtud selle drooni küljest Hero 2'ga.
Hinnasoov: 320€ + postikulu
Pärnust saab kätte, aga CargoBus või mõni teine kuller tooks ka ukse taha.
Kõik küsimused ja pakkumised PM'i või kommentaaridesse.
Võin teha video selle lendamisest ning kõiksugused vahetuspakkumised on teretulnud. Võin ka GoPro müümise peale mõelda.
Droon oli esmase omaniku poolt ostetud Pärnu Fasthobbies poest.
Võin müüa ka ainult drooni ja puldi ilma laadija ja akudeta, aga hind tuleks kokkuleppel.
GoPro on pildil ainult illustratiivsetel eesmärkidel.
Komplektis on:
Blade 350 QX
DX6i (seadistatud ja bainditud kopteriga)
IMax B6AC laadija
3x 2200 mAh 3S LiPo
1300 mAh 2S LiPo
Akualarm PRO LCD
Tagavara orig. propid
Alu. kohver asjade transpordiks
Lisainfo:
Droon on saanud vigastada ja peale seda parandatud, aga lendab siiski nagu enne.
Kaasas on ka DIY GoPro mount: lihtsalt plekist plaat, mille külge on pandud GoPro liimitav mount. See on kummist jalgadega drooni küljes, et vähendada vibra.
Kaasa annan ka AGM Gimbali, mida mul endal vaja pole, aga PID'id on paigast ja micro-USB ühenduse koht on lahti. Kui saan selle korda, siis annan ikka kaasa, kuid hinda selle arvelt ei tõsta.
Absoluutselt kõik vajalik on kaasas, et lendama hakata. Tuleb ainult akud täis laadida.
Kogu komplekt kastis.
Kopter koos GoPro'ga. GoPro on DIY mounti küljes.
LiPo alarmi süsteem, mille leiutasin. Nii on alarm kõrgelt kuulda ja volte kiiresti näha.
Akud ja laadija.
Drooni vigastus parandatud Epoxy, kuumaliimi ja pleki tükiga.
Kast kinnisena.
Pilt tehtud selle drooni küljest Hero 2'ga.
Hinnasoov: 320€ + postikulu
Pärnust saab kätte, aga CargoBus või mõni teine kuller tooks ka ukse taha.
Kõik küsimused ja pakkumised PM'i või kommentaaridesse.
Võin teha video selle lendamisest ning kõiksugused vahetuspakkumised on teretulnud. Võin ka GoPro müümise peale mõelda.
Last edited by revlis01 on Sun Feb 07, 2016 18:02, edited 1 time in total.
- A balanced cell is a happy cell! -
Mini Saturn F3A; E-Flite Rare Bear
Turnigy 9X w/ FrSky Module
Väljendasin end vist natuke ebaselgelt. Olen nõus müüma GoPro koos drooniga, ehk droon + GoPro. FPV süsteemi antud droonil pole Olen lendanud FPV'ga ning kõik töötas ilusti, aga enamasti lendasin silma järgi. Kõige parem variant oleks Mobius + saatja + 1000mAh aku näiteks. Kui on küsimusi või mõni pakkumine, siis võib ka PM'i kirjutada.
- A balanced cell is a happy cell! -
Tere!
Olen nõus ostma ära kogu kupatuse. Sooviks hinda ka koos GoPro-ga. Kas saaksite saata mulle oma emaili aadressi minu emailile luikoliver@gmail.com ?
Terv,
Oliver-Sander
Olen nõus ostma ära kogu kupatuse. Sooviks hinda ka koos GoPro-ga. Kas saaksite saata mulle oma emaili aadressi minu emailile luikoliver@gmail.com ?
Terv,
Oliver-Sander