Kollasel lennutamine
Kollasel lennutamine
Ilm kena, lähen kollasele.
Käisin täna lõuna paiku kollasel-vihm lasi kolm lendu teha ja oligi kõik.Samas märkasin probleemi - ATV oli meie peenrale joonistanud ringi!Kellel on mõtteid.kuidas neid loomi sealt eemal hoida?Kõigepealt tuleks taastada lint (kellel on?) ja mõelda välja teisaldatavad postid.Postid võib kodus ka mõnest lauajupist valmistada.Tahaks loota.et tegemist on ühe oinaga,kes üks kord on karjamaale lastud,aga mine tea.
Lint võiks seal ees olla küll. Siis on kindel, et sealt ATV-ga üle sõitja on tõeline siga... praegu võib ka õlgu kehitada ja rumala pea taha peitu pugeda.
Kollane vajaks hädasti heina niitmist tehtud raja äärtelt. Hetkel pole kohtagi kus piloot seisab. Rada niigi kitsas ja kui seal veel paar pilooti seisavad, ei jää üldse maandumiseks ruumi.
Murutrimmeri rent on umbes 300-350kr päev + tamiil umbes 70kr rull. Saaks terveks nädalavahetuseks päeva hinnaga võtta (laupäeval). Peab vast varem ära bronnima või ma ei teagi kuidas seal laenutustes asi käib, kui kunagi laupäeval rendita tahtsin, olid kõik väljas.
Kollane vajaks hädasti heina niitmist tehtud raja äärtelt. Hetkel pole kohtagi kus piloot seisab. Rada niigi kitsas ja kui seal veel paar pilooti seisavad, ei jää üldse maandumiseks ruumi.
Murutrimmeri rent on umbes 300-350kr päev + tamiil umbes 70kr rull. Saaks terveks nädalavahetuseks päeva hinnaga võtta (laupäeval). Peab vast varem ära bronnima või ma ei teagi kuidas seal laenutustes asi käib, kui kunagi laupäeval rendita tahtsin, olid kõik väljas.
Lauri Laidna - www.pistik.com
Kella kahe paiku jälgi polnud. Käisin teist korda kella kuue paiku oma Easystari ostjale näitamas - jäljed tundusid sõiduauto kannaka moodi. Telgede vahest peaks aru saama. Kui oli tõesti ATV mees, on asi selge ja tuleb temaga ka vastavalt käituda...
Selle peenra ümbrusest peaks tõesti heina niitma. Lihtsaim oleks mõnel talumehel seda teha lasta või muretseda tavaline vikat.
Üldiselt tuleks seda rada pikendada - laiendada.
Loodan järgmiseks kevadeks asja korda ajada.
Selle peenra ümbrusest peaks tõesti heina niitma. Lihtsaim oleks mõnel talumehel seda teha lasta või muretseda tavaline vikat.
Üldiselt tuleks seda rada pikendada - laiendada.
Loodan järgmiseks kevadeks asja korda ajada.
Trimmer toimib heina puhul ka mõnusalt... keegi peaks pärast veel rehaga selle jama kokku korjama. 500m2 käib 3-4h kenasti üle
Lauri Laidna - www.pistik.com
Sihukest riista on vaja:
http://www.partner.flymo.ee/node940.aspx?cid=c445
aga mul pole õnnestunud veel ühtki laenutust leida,kus neid jagatakse.Ehk on keegi osavam?
aga mul pole õnnestunud veel ühtki laenutust leida,kus neid jagatakse.Ehk on keegi osavam?
Ei ei ei, see selline riist on üks nuhtlus.Sihukest riista on vaja:
Mul on kunagi selline riist olnud. Kogu niidetud hein kuhjub niiduki peale ja ummistab kogu töö ja sa pead iga 10 meetri pärast seda heina sealt maha lükkama. See 10M sõltub muidugi heina kõrgusest aga tööd selle riistaga nüüd küll teha ei saanud. Korralik mootor-vikat on siiski palju efektiivsem.
Käisin täna kollasel.Jõudsin küll hiljavõitu kuid sain Spitfire;ga esimese lennu os 91 fs surbass;ga ära teha .Muljed olid head,hoopis teine minek kui elektriga.Ja see hääl mida ilma sumbsita 4-takti teeb, ei jätnud mind küll külmaks.Kui jõuan lähen homme ka kollasele,Piibe on igati kaugel ja võtab palju aega ära,niigi seda vähe.