Lennutamine kollasel 16.04 kell 13.00 !!

Teavita toimuvatest võistlustest ja kokkusaamistest ning treeningutest.

Moderators: Marek, mart63

Post Reply
ufo

Lennutamine kollasel 16.04 kell 13.00 !!

Post by ufo »

Hey PILOODID !
Nüüd on nii,et suurem seltskond koguneb laupäeval kollasele lendama !
Igast nurgast voorib rahvast sisse ka. rakvere poisid panivad oma sõjatiimi kokku ja on ka tulemas.Teeks ühe ilusa nv lennutamise kõik kooos ja jagame muljeid !
Oodatud oleks igasuguseid piloote ja naised saunas rääkisid, et Combati vennad pidivad sõda tegema ! :oops:

PS: Sellised sõjaplaanid on "UFOL"
Kohtume Lahingus "Raisk"
(Rakvere tiim jõuab 13-14 aeg,kuid on ka rahvast varem kohal)
:twisted:
Last edited by ufo on Thu Apr 14, 2016 20:00, edited 1 time in total.
Eco Expert -
Eco Mini expert
FSR 3.5cc (Nitro)
Eco team
Eco mini team
ufo

Post by ufo »

Eco Expert -
Eco Mini expert
FSR 3.5cc (Nitro)
Eco team
Eco mini team
ufo

Post by ufo »

Fotoka poisid võiksivad ka kohale tulla !
Eco Expert -
Eco Mini expert
FSR 3.5cc (Nitro)
Eco team
Eco mini team
särts

kollane

Post by särts »

Viimase info järgi peaksime Tapalt 12.30-13.00 startima neljakesi Kollase suunas.Kuna ma "välismaalane" siis oodatav sõiduaeg 1,5h,aga võimalusel sirutan veiedi paremat jalga :D
särts

Kollane

Post by särts »

Sai siis tänane päev Kollase külastamisele pühendatud.Ilmaga suht vedas,enne lahkumist tegi paar tilka tolmu eemaldamiseks.Lennatud sai isuga,suutsin isegi bixu laadse lennukiga "niisama lendame" combatilahinguga ühineda.Napsati linte ja vahel ka hammustati "pisut".Combati kaod masinate näol muidugi ületasid veidi ettenähtud piire.Aga see ka mõistetav,proffidele pika lindi sihtimine enam pinget ei paku :D .Testiti pilootide uusi või lihtsalt jonnakaid lennukeid ka.Mida kannatab visata see ka lendab-tänase päeva jooksul korduvalt tõestatud.Roberti miskid kimalased said ka veenva käsu õhus püsida,peale pisukest jonnimist kuuletusid nemadki.Endre linnud said ka lennatud,üks küll keeldus maandumast.Üks mõnus kokkusaamine jälle.Võiks kujuneda pidevaks külastuste ahelaks,muidu iga mees oma platsil ainult.
ufo

Post by ufo »

Kuna mina käisin selle idee välja siis ma veidi uhkustan oma "EGOGA?" :) !
Igati kordaläinud üritus oli, Ilm oli super vahepeal oli tuuline ja vahepeal tuule vaikne sai ise ka tehtud mõned lennud rohkem olin ametis küüliku fotoka piinamisega kuid esimene vise oli mul ikka totaalne feil kohe plärts ja vastu maad (siit ka ilmselgne asi kui 3 nädalat ei lenda ültse). Seltskond millega reisisime oli super ! Järgmine kord tuleb suurem event ja ootame suuremat rahvast aga see ca edasi tagasi 200km EI OLE ÜLTSE PIKK maa, et käia kollasel või viimsis lendamas seega arvan,et muudame selle traditsiooniks kuna üks-kaks-kolm lennukit õhus ei pakku sellist pinget kui combatid ja bixlerid seal vahel tiirutavad ja ca 6-7 lennukit kuid "Endre" ehmatas korralikult kui tuli keskelt läbi . :)
Aga muidugi Seltskond oli tore,pidu käis,Lennukid osad enamjaolt terved :)
Väljaarvatud ropka kes saadas taevast alla nagu kivi :) ja veel paar meest kes oma lennukit katki tegivad aga nagu meil kombeks siis TEIBI TUUNING ja TULD ! :D :D

PILDID : https://www.facebook.com/media/set/?set ... 941&type=1
Eco Expert -
Eco Mini expert
FSR 3.5cc (Nitro)
Eco team
Eco mini team
Post Reply