RakvereS ! / Mudellennunduse huvilised!

Teavita toimuvatest võistlustest ja kokkusaamistest ning treeningutest.

Moderators: Marek, mart63

Post Reply
User avatar
ufo
Posts: 1239
Joined: Mon Jan 03, 2011 19:23
Location: Eesti
Contact:

RakvereS ! / Mudellennunduse huvilised!

Post by ufo »

Mudellennunduse huvilised!
Tänavu toimuvad 10. juunil Rakvere linna päevade raames järgmised ettevõtmised:
• Viskemudelite võistlus Rakvere staadionil Kastani tänaval algusega 14.00.
• Raadiojuhitavate mudelite näidisesinemine Rakvere lennuväljal algusega 17.00.
Viskemudelite võistlusele on oodatud kõik oskajad võistlema ja niisama huvilised kaasa elama. Lennuk, millega võistelda, peab endal olema. Nagu nimetuski ütleb, on tegemist viskemudeliga – ilma mootorita. Teine tingimus: ilma raadiojuhtimiseta, kolmas tingimus: tiivaulatus kuni 500 mm (ehk 50 cm ehk 0,5 m). Lennuki kaal ja pikkus ei ole piiratud. Võisteldakse aja peale. Võitja on see, kelle lennuk püsib kõige kauem õhus. Võistlusel on viis vooru. Iga võistleja võib igas voorus teha kaks katset, aga ei pea mõlemat ära kasutama. Kui tundub, et esimene katse õnnestus hästi, läheb selle tulemus kirja. Kui võistleja otsustab ka teise katse ära kasutada, läheb kirja ainult viimane tulemus.
Viskemudeleid oleme valmistanud nii mudellennuringis, üle-eelmises ideede laagris kui ka neljal viimasel ideede laadal, nüüd on aeg need ära proovida. Kellel mudelit alles ei ole või kes ei olegi sellist ehitanud, aga soovib väga võistelda, saab võimaluse endale ehitada. Ehitamise soovist anda aegsasti teada e-posti aadressil valev.sard@haljala.edu.ee. Registreerimisel näidata kindlasti ära lapse vanus! Alla 10 a ehitaja tuleb kindlasti vanema, vanavanema, vanema venna, õe või sõbraga. Ehitada saavad 10 kiiremat registreerunut 10. juunil alates 11.00. Kogunemiskoha teatan vastuskirjas.
Raadiojuhitavate mudelite näidisesinemisele Rakvere lennuväljal on lennutama oodatud kogenud mudellendurid ja pealtvaatajatena kõik huvilised. Mudellennuki(d) võtab iga piloot ise kaasa. Kui kellelgi on kodus mõni töökorras mudellennuk, mida ta pole julgenud või osanud katsetada, võib selle kaasa võtta. Kogenud piloodid annavad nõu ja saad ehk masina lendugi.
NB! Vihma või tugeva tuule korral lükkame ürituse edasi!
User avatar
tikka
Posts: 902
Joined: Wed Jan 31, 2007 13:33
Location: Rakvere

Post by tikka »

Post Reply