Frsky Horus

Saatjad, vastuvõtjad, servod, elektroonika jms
Post Reply
Lukas
Posts: 25
Joined: Mon Nov 17, 2014 2:07
Location: Kaerepere

Frsky Horus

Post by Lukas »

LENNUKAT AASTAT!!!
Nii ajaviiteks lihtsalt asjakohast teemat algatades küsiks, on keegi Horuse omanik meist - kuidas tundub?
Ei, ma ei soovi endale soetada. Tabasin end täna arvuti ees küsimas, et tea kas Horus on ka kuum kaup - no nii hulgi ikka, mitte ainult arvestades tõelisi fänne. Ma olen Frsky süsteemi kasutaja olnud niikaua, kui see turul olnud on. Kuid kaasatuna mõne Graupneri peal, mitte Taranis. Ja 100% rahul ja kindel asjas!
Ja üllatus, üllatus - pool aastat tagasi , kui foorumid olid pea saabuva Horuse juttudest paisumas, ostsin ikka Graupner MZ24. Taganttõukajaks valikule tõenäoliselt lihtsalt (minu)psühholoogia. Aastakümnete pikkune Graupner päris puusse ikka ei pane, aga kurat seda Frsky värki teab lõpuni!!!
Et nüüd, kus OtseAasia(mitte läbi Graupneri minu puhul) tehnika eest sama palju küsitakse, tuleb mängu ka kõrvalisi - kuid mitte vähemtähtsaid - mõjutajaid?
SAMAS, ma ei taha siin üht teisele eelistada, täiesti kindlalt on igal omad head ja vead.
Või mis ???
User avatar
ekukene22
Posts: 169
Joined: Tue Sep 18, 2012 10:22
Location: raplamaa

frsky kohta

Post by ekukene22 »

Frsky minuarust ja ka erinevate youtube kanalite kaua öeldud et kindel süsteem paremat ei tea endal taranis plus ja toimib niikuis jaksab ja võrreldav kvaliteedi kohapealt teiste tuntud tootjatega futaba spectrum jne väike killuke enda arvamusest :D
AXN FLOATER,MINI SWITCH,COSTUM MADE F4F WILDCAT GAS,FRSKY TARANIS PLUS
Post Reply