Väga kiire internetipood USAs

Kõigest mis teiste alateemade alla ei mahu
Post Reply
pipercub

Väga kiire internetipood USAs

Post by pipercub »

Tellisin neilt 8. aug. varahommikul näputäie reduktorite hammasrattaid(7tk.) ja ühe võlli kokku $16.75 eest. Samal hommikul tuli teade, et pakk on teele saadetud. 11. aug. lõunaks sain kohalikust postkontorist kätte. Saatekulu $11.95. Kvaliteetne kartongkarp, täidetud amortiseerivate pudinatega. Arizonast Eestisse 3 päevaga!
http://www.allerc.com/

Veel üks sujuva teenindusega firma Hongkongist: www.unitedhobbies.com

Kahju ainult, et tollibarjääride pärast on suurte pakkide tellimine sellistest firmadest riskante.
tarts

Post by tarts »

Siis oled küll õnneseen, et 3 päevaga kätte said. Mina tegin tellimuse 30 juuli, ja ootan siia maani - 14 päeva juba.
Äkki läks su pakk kuidagi EMS kiirpakkidega segamini :?
Aga jah, juba 1h peale tellimust pandi pakk teele.
pipercub

Post by pipercub »

Paki peal on: US Postage, First-Class International, $7.20.

USPS Tracking Link anti ka, aga see ei tööta "Also, if you are an international customer and your package was shipped USPS Airmail, then the tracking link will NOT work as there is not tracking information".

Rahvusvaheline post käib kummalisi radu, samast HK firmast samal ajal saadetud pisipakkidest tuli üks 6 päeva ja teine 4,5 nädalaga.
[J]

Post by [J] »

See oli nii odav pakk, et ei läinud tolli alla (umbes 27$ ehk 322 eek piir) ja tuli otse. Siin tollis ja postis vedeleb vahel 2 nädalat, sest nad on nii saamatud.
arne

Post by arne »

Minu viimane kogemus oli et post on ülekoormatud. Ma sain trackingnumbri, mis USPS lehel ütles ühel hetkel et "is processed in foreign customs". Sel hetkel oli ta siis Eesti Postis. Kui tahad ruttu - siis helista kohe Eesti Posti tollimaakleritel, ütle trackingnumber, küsi vajalik lisainfo ja ütle et teed ise deklari. Saad samal päeval kätte ja inimesed on rõõmsad, et nad ei pidanud sulle tollideklarit tegema.

Arne
Post Reply