Uus omanik olemas.
Uus omanik olemas.
Uus omanik leitud.
Last edited by arkna on Tue Aug 06, 2019 20:46, edited 3 times in total.
Messerschmitt
Calmato Sport
Cessna 160 T2M
Sinus sport
Plaaner
Spektrum DX6i 2.4GHz
Messerschmitt
Calmato Sport
Cessna 160 T2M
Sinus sport
Plaaner
Spektrum DX6i 2.4GHz
Tere,
Kahjuks mul pole aega osade kaupa müüa. Ega ma neid hindu ka hetkel ei tea.
Müün kõik korraga, et saaks kohe garaazis ruumi. Eks järgmine omanik müüb jupiti edasi.
Hetkel on pakkumine 120
Kindlasti on väärtus kogu kolal rohkem.
Seal on Spektrum saatja koos vastuvõtjatega. Neid peaks olema 3-4 tk. Uued karbis harjavaba mootorid, led lennuki valgustused karbis jne.
5.aug. saabun Eestisse ja õhtul peale 18:30 Rakvere.
Siis saab parima pakkujaga tehingu teha.
Postiga saatma midagi ei hakka.
Tervitades, Martin
Kahjuks mul pole aega osade kaupa müüa. Ega ma neid hindu ka hetkel ei tea.
Müün kõik korraga, et saaks kohe garaazis ruumi. Eks järgmine omanik müüb jupiti edasi.
Hetkel on pakkumine 120
Kindlasti on väärtus kogu kolal rohkem.
Seal on Spektrum saatja koos vastuvõtjatega. Neid peaks olema 3-4 tk. Uued karbis harjavaba mootorid, led lennuki valgustused karbis jne.
5.aug. saabun Eestisse ja õhtul peale 18:30 Rakvere.
Siis saab parima pakkujaga tehingu teha.
Postiga saatma midagi ei hakka.
Tervitades, Martin
Messerschmitt
Calmato Sport
Cessna 160 T2M
Sinus sport
Plaaner
Spektrum DX6i 2.4GHz
Messerschmitt
Calmato Sport
Cessna 160 T2M
Sinus sport
Plaaner
Spektrum DX6i 2.4GHz
Proovisin oma Android telefoniga ja seal avanevad pildid ilusti. Ma ei osanud neid pilte kuskile mujale üles laadida kui oma serverisse.
Jah T2M on 1600mm, plaaneri oma täpselt ei mäleta aga vist 1-1,2m.
Kui hakkasin drooni ehitama ei olnud parajasti hexa raami ja nii sei jäigi.
Üldiselt kõik on pildil mis kaasa tuleb.
Droonil sees on aku ja ttäiesti toimis.
Lakast leian ühe vahuka kere ka(sama,mis sinine pildil kuid ülatiivaline). Natuke nitro kütust on ka. See metallkanister nitrokütusega tuli selle T2M kaasa mida pole avanudki.
Muuseumisse annaks Ropkale ära kuid kahjuks panin kogu pildil oleva kola koos müüki ja eks järgmine omanik otsustab.
Oleks hea meel kui 6.august parim pakkuja kolu ära viiks Rakverest. 6-19.august olen teatud päevadel ka kodus.
Ma lõpetasin oma lennutamised ja ehitused ära. Kahjuks pole aega sellega rohkem tegeleda kuna pidevalt viibin kuskil mujal kui Eestis ja pensioniaeg läheneb kiiresti.
Jah T2M on 1600mm, plaaneri oma täpselt ei mäleta aga vist 1-1,2m.
Kui hakkasin drooni ehitama ei olnud parajasti hexa raami ja nii sei jäigi.
Üldiselt kõik on pildil mis kaasa tuleb.
Droonil sees on aku ja ttäiesti toimis.
Lakast leian ühe vahuka kere ka(sama,mis sinine pildil kuid ülatiivaline). Natuke nitro kütust on ka. See metallkanister nitrokütusega tuli selle T2M kaasa mida pole avanudki.
Muuseumisse annaks Ropkale ära kuid kahjuks panin kogu pildil oleva kola koos müüki ja eks järgmine omanik otsustab.
Oleks hea meel kui 6.august parim pakkuja kolu ära viiks Rakverest. 6-19.august olen teatud päevadel ka kodus.
Ma lõpetasin oma lennutamised ja ehitused ära. Kahjuks pole aega sellega rohkem tegeleda kuna pidevalt viibin kuskil mujal kui Eestis ja pensioniaeg läheneb kiiresti.
Messerschmitt
Calmato Sport
Cessna 160 T2M
Sinus sport
Plaaner
Spektrum DX6i 2.4GHz
Messerschmitt
Calmato Sport
Cessna 160 T2M
Sinus sport
Plaaner
Spektrum DX6i 2.4GHz
Varuosad
Aga arutaks...
Kuidas võiks lennukikraam, mille vastu Ropka huvi tunneb ja ülejäänu, tinglikult ``droonikraam`` jaguneda väärtuse mõttes. Pooleks? Juhul kui DX6
panna droonikraami hunnikusse?
(Ma pisut huvituks droonikraamist: droon,jalad kiles, mootorid.)
Kuidas võiks lennukikraam, mille vastu Ropka huvi tunneb ja ülejäänu, tinglikult ``droonikraam`` jaguneda väärtuse mõttes. Pooleks? Juhul kui DX6
panna droonikraami hunnikusse?
(Ma pisut huvituks droonikraamist: droon,jalad kiles, mootorid.)