Käisin täna oma nikko lennukiga lendamas.
Ja ei saa öelda, et nikko ei lenda.Lendab ja jube hästi.Liigagi hästi.
Võttis tuule alla ja pidin mina mine 1km kaugemale lennukit otsima.Aga leidsin üles.Lähemalt seiklustest täna mu lennukiga loe jaankar.blogspot.com
Nikko lennuk Tsubasa
-
Mina isiklikult arvan, et mind ta ei sega....motokrosser wrote:Ah ja üks küsimus veel.Mis te arvate lendavast mudelist mis tuleks kollasele ja liikleb 40mhz sagedusel, mida ma täpselt teagi.Nikko lennukist käib jutt.
Segama võib ta hakata näiteks elekterside onusid või siis, kui Sa selle mudeliga üritaksid võistlustel osaleda, siis oleks kohtunike kohus Sind ellimineerida.
Kellegagi oluliselt karvupidi kokku Sa vaevalt et lähed, sest tu 40-ne vahemik on siinmail samuti "lähitoimeseadmete" jaoks reserveeritud Osa neist "mittespetsiifilised", teine osa mudelite juhtseadmed. Miskipärast arvan, et Sinu seade kuskile sinna maamudelite alasse langeb.
-
Kui sa üritad öelda, et 40MHz on lendavate mudelite lennutamiseks keelatud, siis sa eksid. 40MHz kandis asuvaid kanaleid on Eestis lubatud kasutada kõiksorti mudelite lennutamiseks.cuprum wrote: Mina isiklikult arvan, et mind ta ei sega....
Segama võib ta hakata näiteks elekterside onusid või siis, kui Sa selle mudeliga üritaksid võistlustel osaleda, siis oleks kohtunike kohus Sind ellimineerida.
Kellegagi oluliselt karvupidi kokku Sa vaevalt et lähed, sest tu 40-ne vahemik on siinmail samuti "lähitoimeseadmete" jaoks reserveeritud Osa neist "mittespetsiifilised", teine osa mudelite juhtseadmed. Miskipärast arvan, et Sinu seade kuskile sinna maamudelite alasse langeb.
Arne
Just-Just... 27MHz ja 40MHz lubatud sagedused on KÕIGILE KAUGJUHITAVATELE MUDELITELE ning 35MHz on AINULT LENDAVATELE MUDELITELE!
Sealjuures ei ole lubatud kõik kanalid, vaid 27/40MHz juures ainult 4-5tk on lubatud Eestis, kuigi sagedusi/kvartse on ka paljudele Eestis mitte lubatud sagedustele.
Sealjuures ei ole lubatud kõik kanalid, vaid 27/40MHz juures ainult 4-5tk on lubatud Eestis, kuigi sagedusi/kvartse on ka paljudele Eestis mitte lubatud sagedustele.
Lauri Laidna - www.pistik.com