13.september lendama!
13.september lendama!
Lähme Hüüru lendama,nö "punasele" platsile,orienteeruvalt peale kella 1830.
nö "punane" plats siis:

Tallinnast tulles sõida mööda bussipeatusest ja kohe sajakonna meetri pärast paremale kruusatee peale keerata. Sealt mööda kruusateed, mäest alla, vasakule, paremale ja oledki kohal!

Tallinnast tulles sõida mööda bussipeatusest ja kohe sajakonna meetri pärast paremale kruusatee peale keerata. Sealt mööda kruusateed, mäest alla, vasakule, paremale ja oledki kohal!
Lauri Laidna - www.pistik.com
jah....igapäevaga venivad tööpäevad pikemaks ja oma lennukile ma ka järgi ei jõudnud....ja jälle jäi mul üritus nägemata
mitte et ma kohale jõudnud ei oleks aga ei leidnud mina seda platsi ülesse. 4x tegin tiire ja kui ma siis selle oletatavale teele keerasin viis see mind kuhugi hoovi. Lõpuks ma vihastasin enda peale ja pritsisin Tallinna tagasi. Järgmine kord ehk joppab 

Futaba T8FG
TBS Discovery
GoPro 3 BE +
51980760
TBS Discovery
GoPro 3 BE +
51980760
järgmine kord võta sihiks valgete krohvitud seintega hobusetall, peale seda pöörad maha, tegelikult saab ka enne lauta ära keerata, tee viib samma kohta
(tegelikult hüüru nimeline silt on sellest kohast päris kaugel, tallinna pool)
suure tee peal on sama koha peal silt vasakule viitava saunamaailma juurde, kohe samast kohast keera paremale ja hakkab külatee peale
esimesel ristmikul pööra vasakule ja kui autosid ei näe veel siis järgmisest võimalusest kääna paremale, nii jõuad selle tagumise platsini(enne kurvi)
(tegelikult hüüru nimeline silt on sellest kohast päris kaugel, tallinna pool)
suure tee peal on sama koha peal silt vasakule viitava saunamaailma juurde, kohe samast kohast keera paremale ja hakkab külatee peale
esimesel ristmikul pööra vasakule ja kui autosid ei näe veel siis järgmisest võimalusest kääna paremale, nii jõuad selle tagumise platsini(enne kurvi)
kogun vanu vene lennukimootoreid