Kuuendad Lennupäevad Linnumäel !
Möödunud juba nädal ja aeg mõelda mida tehtud sai.
Kuuendad Lennupäevad nüüd ajalugu ja järel head mälestused. Ilm teadagi korralik ja seltskond koos peredega üle saja (arvan ,et kõik ei saanudki üle loetud ) . Minu arvates polegi tähtis see nimeliselt(kuigi nimekiri mul on
) vaid see ,et traditsioon jätkub ja suvel kõik kokku saavad Hiiumaal. Sel ajal teadagi muid naudinguid ka. Andrus märkis ,et platsil polnudki korraga nii palju rahvast, jah just sellepärast ,et käidi ka teisi üritusi kaemas. Pole ka kohustuseks teinud 24h platsil olla. Muidugi keskööst hommikuni oli lõõgastumine päeva palavusest ja veeprotsetuurid koos mõningate trikkidega oli vabastav igapäeva kiirest ja pingelisest elust. Maha sai seda pinget laetud korralikult ja nii jäi ka maha Mart kellele "raske ESE" jalale kukkus. Tuvastati ,et ühest luust sai lausa neli tükki .Selle aasta KRÄSSI KUNNI auhind läkski Mardile (auhind kätte antud ) . Kuna lennukeid musta kotti ei aetud siis läksid arvesse piloodid . Teise koha pälvis Aivar ninaluuga. Ta püüdis Ikarose kombel jalad maast lahti saada, kuid ei valinud selleks pehmet ja siledat lennuplatsi vaid kivisema maastiku
Eks haavad kaunistavad meest.
Lennuvahenditest olid kohal väga suured (aitähh Gunnarile ) ja väga väikesed (teadagi Matsa Hubsanitega). Sinna vahele igatsorti ja igas suuruses lendavaid aparaate. Automudelistid ikka platsil ja eks nende osavad hüpped on ka osa lendamisest. Muru aitas niita Ville ja SUPER piloteerimist demosid Tarmo ja üli kindla käega Margus kes võib vile välja vedada vaata et igast lennukist. Ropka näitas ,et sõjalinnud tulevad välja igatsorti olukordadest. Piloodid olid kõik tasemel ja nimepidi lugedes läheks väga pikale. Saarlased on tasemel ja järgmine aasta näeme lendamas ka kohale toodud AIRBUSsi. http://forum.pistik.com/viewtopic.php?t=7666 Taniel tutvustas motoplaani (kui mul ikka õige nimi meeles) ja tegi Linnumäe kohal ka lennu( paljudel nüüd "hammas verel" ) Mait lendas lohega ja jäi ilmaga siiski viiki
. Rakvere poisid näitasid õhuvõitlust ja et taevas oleks puhas meie kohal, juhuslikest "sõpradest" , siis selle eest kandis hoolt "katja" oma kahe maa- maa tüüpi raketiga. Ohutuse püüdsime tagada parimal viisil ja eks ikka annab paremaks minna. Püüame musaga järgmised korrad mitte liialdada ja tõesti teha kaks laagriplatsi telkimiseks
Hea mõte ka kaks telki. Lennupäevade orkester lasi kuuldavale ka parimad lennualased muusikapalad ja surnud suitsukala aitas elustada elav hiiu õlut.
Eks meenutage isegi mis ja kuidas need kolm päeva (ning paljudele ka rohkem) möödusid.
Ja kui rahvas soovib siis oleme valmis ka korraldama järgmised seitsmendad Linnumäe Lennupäevad. Kohtume Hiiumaal !!!!
Tean ,et monteeritakse ka mitut videot meenutamaks toimunut. Aitähh TEILE MUDELISTID !!
Meil leiunurk asjadest mis maha unustatud.(ma ei räägi südametest ja hingedest
) Andke teada ka sellest mis mul ringi joostes nägemata jäi.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Lennuvahenditest olid kohal väga suured (aitähh Gunnarile ) ja väga väikesed (teadagi Matsa Hubsanitega). Sinna vahele igatsorti ja igas suuruses lendavaid aparaate. Automudelistid ikka platsil ja eks nende osavad hüpped on ka osa lendamisest. Muru aitas niita Ville ja SUPER piloteerimist demosid Tarmo ja üli kindla käega Margus kes võib vile välja vedada vaata et igast lennukist. Ropka näitas ,et sõjalinnud tulevad välja igatsorti olukordadest. Piloodid olid kõik tasemel ja nimepidi lugedes läheks väga pikale. Saarlased on tasemel ja järgmine aasta näeme lendamas ka kohale toodud AIRBUSsi. http://forum.pistik.com/viewtopic.php?t=7666 Taniel tutvustas motoplaani (kui mul ikka õige nimi meeles) ja tegi Linnumäe kohal ka lennu( paljudel nüüd "hammas verel" ) Mait lendas lohega ja jäi ilmaga siiski viiki
Eks meenutage isegi mis ja kuidas need kolm päeva (ning paljudele ka rohkem) möödusid.
Ja kui rahvas soovib siis oleme valmis ka korraldama järgmised seitsmendad Linnumäe Lennupäevad. Kohtume Hiiumaal !!!!
Tean ,et monteeritakse ka mitut videot meenutamaks toimunut. Aitähh TEILE MUDELISTID !!
Meil leiunurk asjadest mis maha unustatud.(ma ei räägi südametest ja hingedest
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Video lennupäevist vaja kah kokku nikerdada aga pidin ikka, vaatamata ,,lapitekk-näole,, tööle siirduma ning nüüdseks jube väsinud. Mõne aja pärast seega, ehk ikka. Üritus ise ,nagu alati oli väga äge ja jätkuks Prosperil vaid jaksu ning tahtmist seda edasi vedada . Meil kogu pere ülirahul ! Seekord ei suutnud kuidagi Hiiumaad seljataha jätta ,isegi siis kui see ajaloolises kaitserajatises ,, näkku hüppas,,
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Et kõik ausalt ära rääkida pean alustama sellest -Laual oli uus 18 kanaliga Futaba pult ja uus 2m tiivaga kopter ,proovisme seda öösel Usamehega lennutada-olime küll kuulnud jutte ,et keegi muusik Steven on tulnud uue kopteriga LLpäevadel...........
Aga kui jalaluu raginal löögist purunes ja samas Usamees langes kohutavast jalalöögist näkku minu kõrvale, nägin maas vedeles enne teadvusekaotust patsiga meest profiilis vilksamisi ning sain aru,et Steveni liignimi oli Segal.........
Aga kui jalaluu raginal löögist purunes ja samas Usamees langes kohutavast jalalöögist näkku minu kõrvale, nägin maas vedeles enne teadvusekaotust patsiga meest profiilis vilksamisi ning sain aru,et Steveni liignimi oli Segal.........
martc wrote:Et kõik ausalt ära rääkida pean alustama sellest -Laual oli uus 18 kanaliga Futaba pult ja uus 2m tiivaga kopter ,proovisme seda öösel Usamehega lennutada-olime küll kuulnud jutte ,et keegi muusik Steven on tulnud uue kopteriga LLpäevadel...........
Kopterite ja lennukite kaamerasalvestusi üle vaadates avastasin ,et sellest kõigest, isegi kaadrid salvestunudusamees wrote:martc wrote:Et kõik ausalt ära rääkida pean alustama sellest -Laual oli uus 18 kanaliga Futaba pult ja uus 2m tiivaga kopter ,proovisme seda öösel Usamehega lennutada-olime küll kuulnud jutte ,et keegi muusik Steven on tulnud uue kopteriga LLpäevadel...........
Aga kui jalaluu raginal löögist purunes ja samas Usamees langes kohutavast jalalöögist näkku minu kõrvale, nägin maas vedeles enne teadvusekaotust patsiga meest profiilis vilksamisi ning sain aru,et Steveni liignimi oli Segal.........He He hE He ! Mart ma praegu naersin omal need, Steveni tahajärgedest toimetatud õmblused, vist lahti !
Ho Ho Ho oi ma ei või
Mart ! Ülikõva. Kuna mul oli ju pilt täitsa kinni pressitud siis nüüd tean kah lõpuks, mis tegelikult juhtus
![]()
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Igast soost herilasi oli seekord tõesti palju! Ühtegi eriti tigedat ja konkreetselt minust huvitatut ei täheldanud. Ja ei sutsanud ma ka seekord kedagi. Õnneks! Konditsioon oli väsinud ja õnnelik.
Mis saab veel parem olla, kui lahkuda terve lennuvahediga aasta suurimalt mudellennuürituselt.
Siiski püüame järgmine kord kaubandus- ja teenindustsoonis ilma raskete esemete kukkumiseta kahe inimese kokkupõrke tagajärjel hakkama saada
. Õiseks soovikontserdiks nihutame telkimisala ajutiselt veidi kaugemale. Keegi võiks siiski ikka kitarre kaasa võtta. No juhuks, kui Kajaka Sven jälle käima tuleb. Las mängib parem ühe "Emalenduri polka"
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Siiski püüame järgmine kord kaubandus- ja teenindustsoonis ilma raskete esemete kukkumiseta kahe inimese kokkupõrke tagajärjel hakkama saada
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Riff vaata seda linki https://plus.google.com/photos/11626201 ... 4575836193 seal Aivari seljataga varjab ennast süüdlane
Aga eks muu jutt on ka natuke tõsi ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Vaja oli ju ka natuke nostalgilist turnimist. Ma ju nii vana ,et sellised kohad toovad noorusaja meeldeRiff wrote:Kas keegi seletaks nüüd üheselt, miks on nägu katki. Mõistujuttu lugedes ei saa mitte midagi aru.
Linnumäe 2014 video
Hiiumaa suvise ja kuuma lennuürituse kokkuvõte on näha vastvalminud videos:
http://youtu.be/F2uhpzlhk2M
http://youtu.be/F2uhpzlhk2M
Hiiumaa Mudeliklubi Pealinna Õhuasjade Ühing
koperdajad.eu
koperdajad.eu
Suured suured aitähid veel-kord ,alati SUPER ürituse eest ,Hr prosper,ile ja tema toredale perele ning ka teistele kaasa aitajatele ,meie kogu pere poolt !
Tuleks järgmine juba rutem ja tegijatel jätkuks ikka tahet jaksu ja jne.
https://youtu.be/eyJk-Ut8nUU
Nii Aivar , haigus ei ole küll mingi önn aga eks paljudel meist saabki siis muid ,tagaplaanil olevaid ,tegemisi ära tehtud. Sama ka minuga
Ja see vanasõna ei kehti minu jaoks juba ammu ,et kes vanu asju meelde tuletab sel.........
Hea meenutada ikka. Ning seitsmendad tulevad ju kindlasti kuna ettevalmistused juba käivad.
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Hr Andresele : Lennupäevadel hakkab minu sõdalane ilmselt lõpuks peale tuulesahina ka mootori häält tegema
Soetasin viimaks komplekti MrRcsound,ilt Ameerikamaalt. Kõlarite asemel kasutatakse 50mm läbimõõduga transducer-eid . Kõlariks muutub kere ise ! . Poleks arvanud et nii pisikesed asjad suudavad nii kõva häält teha ( videos ei kosta kõik nii äge nagu tegelikkuses ) ! Nupust vajutusel, helivalikus on mitmeid paljusilindriseid mootoreid . See siin aga on Merlin : https://youtu.be/cqGX3Neg27Q & https://youtu.be/t4XVGlIsCYY
Last edited by usamees on Sun Apr 26, 2015 0:21, edited 3 times in total.