Baseflight või Clenflight ?

Tri, Quadro, Hexa, Octo, "Droonid" jne
Post Reply
seriff

Baseflight või Clenflight ?

Post by seriff »

hei.
siin hulga rallikamehi,kes mida kasutab?

tekkis huvi mis neil vahet nagu ise aru saanud siis mõned võimaluste vahe on nendel siiski olemas.enamus kasutab clenflighti,tekkiski huvi kas siis on parem??
rallikatest on siin foorumis üldse juttu vähe,kuigi tegijaid siin leidub youtubis nii mõnigi huvitav klipp.

rallika all pean silmas 250 mini quadcopterit.

terv seriff
53457079

Ridali lennuklubi.
seriff

Post by seriff »

ise küsin,ise vastan nagu arduflaier ja pirate NG
natuke lugemist.

http://blog.oscarliang.net/baseflight-c ... omparison/
53457079

Ridali lennuklubi.
indur

Post by indur »

Hei,

Eks neid võrdlusi on netis jah piisavalt, aga olles kasutanud mõlemaid, olen mina jõudnud sellisele järeldusele:

kui sulle meeldib kopterit pidevalt näppida, ning uusi lisandunud featuure pidevalt katsetada, siis võta Cleanflight. Seda arendatakse usinamalt ning arengust / bugfixidest kena ülevaade olemas.

kui sa pigem võtaksid kord nädalas oma kopteri ja tahaksid lihtsalt lennata, siis võta Baseflight, kuna Cleanflightiga olen ma mitmel korral sattunud olukorda, kui olen tahtnud enne lendama minemist midagi konfida, aga konfiguraator teatab, et ta on vahepeal uuenenud (chrome app) ja jätkamiseks on vaja ka controlleri softi uuendada. Uues versioonis on aga kindlasti midagi muutunud, millele peab tähelepanu pöörama ja alati ei sobi vana versiooni konf'gi, ning peab aju uuesti konfima jne jne.

Lennuomadustes suurt vahet pole, kuigi viimases cleanflight'is on althold oluliselt paranenud, aga "rallika" jaoks pole sellel vahet.
rreims

Post by rreims »

Siin ka Cleanflight kasutusel. Muidu okei, aga mõned korrad hulluks läinud. Maandumise ajaks sai lülitatud Acro pealt Levelisse ja asi võttis kathlase ründenurga ja tahtis plehku panna... peale seda enam levelit ei kasuta :D

Kust muidu kodumaiseid race videosid vaadata saab? Võiks linke jagada!
mel

Post by mel »

https://youtu.be/GgPNIRsn2tE
Race iseenda ja põõsastega :)

Aga jah ürituste/race kohta infost oleks ise ka huvitatud.
rreims wrote:Siin ka Cleanflight kasutusel. Muidu okei, aga mõned korrad hulluks läinud. Maandumise ajaks sai lülitatud Acro pealt Levelisse ja asi võttis kathlase ründenurga ja tahtis plehku panna... peale seda enam levelit ei kasuta :D

fpv racing
seriff

Post by seriff »

rreims wrote:Siin ka Cleanflight kasutusel. Muidu okei, aga mõned korrad hulluks läinud. Maandumise ajaks sai lülitatud Acro pealt Levelisse ja asi võttis kathlase ründenurga ja tahtis plehku panna... peale seda enam levelit ei kasuta :D

ise kasutan siiani baseflighti pole anomaalijaid olnud.

aga palun mõned on siin.aeg ajalt ikka vaatan ehk midagi uut,ilmselt parim piloot sellel alal.
https://www.youtube.com/watch?v=Wm4rTAYTTUg
53457079

Ridali lennuklubi.
antix

Post by antix »

Post Reply