Saabus uus lennuk koos elektroonikaga.
ECS-l on eraldi BEC
Kuhu kanalisse ma peaks selle ühendama?
Vastuvõtja on Frsky D8R-IIplus
BEC
Regu miinus juhe tuleb ka vastuvõtjasse viia. Pole vahet mis kanalisse BEC ühendada. Võib olla vabalt näiteks ESCi või servoga paralleelselt. Kui regul on lisaks oma BEC olemas, siis tuleks regu pluss juhe pistikust lahti ühendada.MellK wrote:Kõige lihsam võta ESC signaali juhe ja pista see BEC väljuvate toitejuhtmetega ühte pistikusse. ESC tulevat toidet loomulikult sel juhul ei ühenda kui sul on eraldi BEC. Siis saad südamerahuga ühendada throttle kanalisse. Tavaliselt on vastuvõtjatel eraldi kanal kirjaga BATT kuhu läheb BEC toide.
Mul on kasutusel üks ESC+BEC kompott milles on ESC signaali juhe pistetud BEC juhtmetega ühte pistikusse. Eraldi regu miinus juhet vastuvõtjasse ei lähe ja töötab ilma probleemideta throttle kanali all. Eraldi BEC korral peab jah ESC pluss juhtme kindlasti lahti ühendama.tikka wrote:Regu miinus juhe tuleb ka vastuvõtjasse viia. Pole vahet mis kanalisse BEC ühendada. Võib olla vabalt näiteks ESCi või servoga paralleelselt. Kui regul on lisaks oma BEC olemas, siis tuleks regu pluss juhe pistikust lahti ühendada.MellK wrote:Kõige lihsam võta ESC signaali juhe ja pista see BEC väljuvate toitejuhtmetega ühte pistikusse. ESC tulevat toidet loomulikult sel juhul ei ühenda kui sul on eraldi BEC. Siis saad südamerahuga ühendada throttle kanalisse. Tavaliselt on vastuvõtjatel eraldi kanal kirjaga BATT kuhu läheb BEC toide.
Hey !
Ajan veidi tarka juttu
Nimelt on mul paadil ESC 125A vajab BEC toidet saab ta selle nii,et ESC juhe on panud vastuvõtja 3.ndale kanalile ja ESC BEC-i jaoks on pandud nö konteiner sinna kus käib pindimine ja vastuvõtja lisa toide
!
Ajan veidi tarka juttu

Nimelt on mul paadil ESC 125A vajab BEC toidet saab ta selle nii,et ESC juhe on panud vastuvõtja 3.ndale kanalile ja ESC BEC-i jaoks on pandud nö konteiner sinna kus käib pindimine ja vastuvõtja lisa toide

Eco Expert -
Eco Mini expert
FSR 3.5cc (Nitro)
Eco team
Eco mini team
Eco Mini expert
FSR 3.5cc (Nitro)
Eco team
Eco mini team