mure

Kõigest mis teiste alateemade alla ei mahu
Post Reply
henrikpaales11

mure

Post by henrikpaales11 »

mul juhtus selline asi et mul laadides kuumenesid patareid ja sulatasid mu saatja tagumise paneeli ymmarguseks ja nyyd ei saa patareisid enam sisse panna. saatja oli kyosho jaa link on siin http://www.kyosho.com/common/image.php?id=101309 . kui kellelgi on puldile keret voi tagumis kere osa koos paneeliga palun votta yhendust
Submarin

Post by Submarin »

sa laadisid patareisid?
Futaba T8FG
TBS Discovery
GoPro 3 BE +

51980760
tola555

Post by tola555 »

henrikpaales11: võta keegi vanematest omale juhendajaks. Sa paned sedasi veel maja põlema. Ja kindlasti loe, mis on paberites kirjas. Akusid laadides peaksid vaatama aku peal olevat kirja.
cuprum

Re: mure

Post by cuprum »

henrikpaales11 wrote: laadides kuumenesid patareid
Yeah, tundub tõesti vajalik soovitus tolle juhendaja kohapealt... Vähemalt terminid õpetaks ta Sul selgeks 8) (patareid versus akud).
Omaette küsimus on aga see, et kuidas Sul õnnestus Kyosho readyset'i saatja sees olevaid akusid/patareisid üldse laadida. IMHO sellel aparatuuril ainult treeneriväljund küljes.[/b]
henrikpaales11

Post by henrikpaales11 »

ma laadisin akusid ja sellel on laadimis auk ka
tola555

Post by tola555 »

ja mis sa sinna laadija auku pistsid? Oli see laadija puldiga kaasas?
henrikpaales11

Post by henrikpaales11 »

vahet pole nende akudega ma tahaks lihtsalt teada kust voi kellelt saaksin sellele puldile tagumise korpuse poole koos patareide paneeliga
lauri
Administrator

Post by lauri »

Kustutasin paar sisutut teadet. Akuboksi/patareiboksi saab mõnest elektroonikapoest (oomipood, tevalo) - väga odavad ja ka suhteliselt ebakvaliteetsed, tuleb kindlasti kontrollida, et need vedru-kontaktid usaldusväärsed oleksid!

Uut saatja korpust vaevalt et kuskilt lihtviisil leiad, kuid pane ostusoov üles. Keegi sulle saatja korpust küll eraldi ei müü, pigem siis töökorras või katkine saatja täies uhkuses.

Uuri ikka alati enne tausta ka, kui midagi tegema hakkad. Kui ei tea täpselt, küsi foorumist või kogenumatelt. Mudelismis on vähemalt 3500 asja mida valesti tehes tuleb tossu, on pilpad taga või saab keegi isegi viga... hullemal juhul põleb auto ja maja ka maha.

Patareisid ei laeta kunagi. Akusid laetakse selleks sobiliku laadijaga. Tihtipeale soovitakse ka saatja aku saatjast laadimise ajaks eemaldada, et ei saaks juhtuda seda, mis sul. Võin pea-aegu kihal vedada, et see oli ka sinu saatja juhendis kirjas...
Lauri Laidna - www.pistik.com
Marek

Post by Marek »

Submarinile!

Huvitav, mitu mA batarei laadimisel sisse läks ....khmmmmm...

Ärge pange tähele, see meil Submariniga väike teema.
Submarin

Post by Submarin »

See on väga lihtne...korrutad väljalaskevoolu külmakspis olevate õlledega ja jagad 5mA ja ongi olemas.

Soory et läbustan
Futaba T8FG
TBS Discovery
GoPro 3 BE +

51980760
Kuno

Post by Kuno »

Olen kunagi samasuguse lollusega hakkama saanud,kasutades mittesobivat laadiat.Ega mõistlikku lahendust ei olegi - uut korpust ei saa kuskilt.Mina lahendasin olukorra selliselt,et korpusest sai sulanud ja p..sse läinud osa välja lõigatud,8 akut omavahel kokku pandud ja vastuvõtja korpusesse sobitatud ja asi töötab ilmselt kuskil tänase päevani,kui ei ole mingil muul põhjusel ära visatud.Aga enne,kui hakkad toimetama,uuri täpselt,kuidas akusid ühendada,kuidas kogu krempel korpusesse mahutada,muidu paned tõesti maja põlema ja kulutad asjatult jõudu ja raha,aga tulemust ei saa.Tegelikult on õigem otsida uut kasutatud saatjat - tuleb odavam ja muresid vähem.
mart63

Post by mart63 »

to Kristoka:

Ou mäletad kui sa mingi eelmine või üleelmine aasta laadisid oma küünlatoidet laheda vooluga ja see kärsama läks 8) 8) 8) 8)

Ärge pange tähele, meil oma teema :wink:
Post Reply