mure
- henrikpaales11
mure
mul juhtus selline asi et mul laadides kuumenesid patareid ja sulatasid mu saatja tagumise paneeli ymmarguseks ja nyyd ei saa patareisid enam sisse panna. saatja oli kyosho jaa link on siin http://www.kyosho.com/common/image.php?id=101309 . kui kellelgi on puldile keret voi tagumis kere osa koos paneeliga palun votta yhendust
Re: mure
Yeah, tundub tõesti vajalik soovitus tolle juhendaja kohapealt... Vähemalt terminid õpetaks ta Sul selgeks (patareid versus akud).henrikpaales11 wrote: laadides kuumenesid patareid
Omaette küsimus on aga see, et kuidas Sul õnnestus Kyosho readyset'i saatja sees olevaid akusid/patareisid üldse laadida. IMHO sellel aparatuuril ainult treeneriväljund küljes.[/b]
- henrikpaales11
- henrikpaales11
Kustutasin paar sisutut teadet. Akuboksi/patareiboksi saab mõnest elektroonikapoest (oomipood, tevalo) - väga odavad ja ka suhteliselt ebakvaliteetsed, tuleb kindlasti kontrollida, et need vedru-kontaktid usaldusväärsed oleksid!
Uut saatja korpust vaevalt et kuskilt lihtviisil leiad, kuid pane ostusoov üles. Keegi sulle saatja korpust küll eraldi ei müü, pigem siis töökorras või katkine saatja täies uhkuses.
Uuri ikka alati enne tausta ka, kui midagi tegema hakkad. Kui ei tea täpselt, küsi foorumist või kogenumatelt. Mudelismis on vähemalt 3500 asja mida valesti tehes tuleb tossu, on pilpad taga või saab keegi isegi viga... hullemal juhul põleb auto ja maja ka maha.
Patareisid ei laeta kunagi. Akusid laetakse selleks sobiliku laadijaga. Tihtipeale soovitakse ka saatja aku saatjast laadimise ajaks eemaldada, et ei saaks juhtuda seda, mis sul. Võin pea-aegu kihal vedada, et see oli ka sinu saatja juhendis kirjas...
Uut saatja korpust vaevalt et kuskilt lihtviisil leiad, kuid pane ostusoov üles. Keegi sulle saatja korpust küll eraldi ei müü, pigem siis töökorras või katkine saatja täies uhkuses.
Uuri ikka alati enne tausta ka, kui midagi tegema hakkad. Kui ei tea täpselt, küsi foorumist või kogenumatelt. Mudelismis on vähemalt 3500 asja mida valesti tehes tuleb tossu, on pilpad taga või saab keegi isegi viga... hullemal juhul põleb auto ja maja ka maha.
Patareisid ei laeta kunagi. Akusid laetakse selleks sobiliku laadijaga. Tihtipeale soovitakse ka saatja aku saatjast laadimise ajaks eemaldada, et ei saaks juhtuda seda, mis sul. Võin pea-aegu kihal vedada, et see oli ka sinu saatja juhendis kirjas...
Lauri Laidna - www.pistik.com
Olen kunagi samasuguse lollusega hakkama saanud,kasutades mittesobivat laadiat.Ega mõistlikku lahendust ei olegi - uut korpust ei saa kuskilt.Mina lahendasin olukorra selliselt,et korpusest sai sulanud ja p..sse läinud osa välja lõigatud,8 akut omavahel kokku pandud ja vastuvõtja korpusesse sobitatud ja asi töötab ilmselt kuskil tänase päevani,kui ei ole mingil muul põhjusel ära visatud.Aga enne,kui hakkad toimetama,uuri täpselt,kuidas akusid ühendada,kuidas kogu krempel korpusesse mahutada,muidu paned tõesti maja põlema ja kulutad asjatult jõudu ja raha,aga tulemust ei saa.Tegelikult on õigem otsida uut kasutatud saatjat - tuleb odavam ja muresid vähem.