tuli selline : https://youtu.be/l4fb_Xp-uHA
Propi elupikendaja kõhulimaandujale
Propi elupikendaja kõhulimaandujale
tuli selline : https://youtu.be/l4fb_Xp-uHA
Last edited by usamees on Wed Feb 10, 2016 12:34, edited 1 time in total.
Re: Propi elupikendaja kõhulimaandujale
Kaitsevahendeid kah kasutad, või ootab ebaõnn puu taga, et täiel kiirusel mootorisse pidurit puistata?
cuprum wrote:Kaitsevahendeid kah kasutad, või ootab ebaõnn puu taga, et täiel kiirusel mootorisse pidurit puistata?
Elektrooniline kaitse?!? Kardan, et elektroonika iseenesest suudaks reageerida pisut kiiremini, kui 11ms (või 22ms). Pigem jääb kitsaskohaks mehhaanika - nii "kõrsi liigutav"(servo), kui ka "gaasikangi liigutav"(põial).usamees wrote:viivitust ,mille aga tekitaks elektrooniline kaitse .
Aga kui oled asja ise juba läbi mõelnud, siis pole mul enam midagi kobiseda
cuprum wrote:Elektrooniline kaitse?!? Kardan, et elektroonika iseenesest suudaks reageerida pisut kiiremini, kui 11ms (või 22ms). Pigem jääb kitsaskohaks mehhaanika - nii "kõrsi liigutav"(servo), kui ka "gaasikangi liigutav"(põial).usamees wrote:viivitust ,mille aga tekitaks elektrooniline kaitse .
Aga kui oled asja ise juba läbi mõelnud, siis pole mul enam midagi kobiseda
Tegelikult päris asjalik ja kenasti toimiv süsteem seal videos.
Nii hea lendaja võib minuarust julgelt kunagi 7C-st ägedama saatja muretseda.
Minul on igasugused unustamised välditud järgmise põlvkonna Futaba saatja abil. Seal on toimiv prioriteetide süsteem ja võimalik ka seada lülitit tööle ainult näiteks väikese gaasiga. Minu F5J lennukil seetõttu kõiksugu unustamised on enamvähem võimatud.usamees wrote:Kõike võib siiski muidugi vanas eas juhtuda
Nii hea lendaja võib minuarust julgelt kunagi 7C-st ägedama saatja muretseda.
Nu virtuaalsed lülitid peaksid olema suht igal pisutki uuemat tõugu apastraadil. Et teeks "lüliti" selle peale, et gaas on nullis, ning sellele lülitile taga olevale kanalile siis omakorda aeglustuse "välja lükkavale" suunale (andmaks näiteks sek. jagu aega mootoril aeglustuda). "Sisse tõmbama" peaks aga nii käbedalt, kui vähegi võimalik. A krt, mis me siin ikka poleerime teise mehe töötavat lahendust[J] wrote: järgmise põlvkonna Futaba saatja abil. Seal on toimiv prioriteetide süsteem