6-8 juuli Viljandis

Teavita toimuvatest võistlustest ja kokkusaamistest ning treeningutest.

Moderators: Marek, mart63

Post Reply
Marek

6-8 juuli Viljandis

Post by Marek »

Toimub ikka Viljandi lennuväljal. Muru ja koht üldse täiuslik. Võiks kirja panna kes tuleks, siis saaks arvestada kas tasub üldse minna. Kuno ja mina oleme käpad, kui just nuge taevast kallama ei hakka. Orgunnib seda mudelipoe Rein&Co, ma ei saa küll kellegi eest lubada aga suure tõenäosusega saab iga tahtja ka Reinule külla, tal seal Viljandis koht kus iga endast lugupidav mudelist ära käima peab. Mina lähen kindlasti uuesti kui võimalik.Image
Image
Marek

Post by Marek »

Lennuvälja haldaja tahab 150 eek-i nädalavahetuse eest, mis ju igati norm arvestades niidetud muru ja super asukohta ja isegi katusealust ööseks.

Mina saabun laupäeval, reedel vist nagunii tuuline kah aga see ei tohiks segada kellelgi Lõuna-Eesti loodust nautida. Nädalavahetuse ilm tõotab OK tulema.

Rein rääkis, et kohale tulevad paljud Lõuna-Eesti mudelistid, siis oleks ju huvitav näha mis tase lõunamaalastel on.

Mina, Cuprum ja Kuno oleme suht kindlalt laupäeval kõrgusi vallutamas Viljandis, kutsun veelkord kõiki teisi ka! See oleks hea koht ka F3A harjutamieks, ülejärgmine nädal juba võistlused ju.

Suure tõenäosusega saab seal päris lennukitega ka lennata; purilennukiga ja kerglennukiga, ja seda kommiraha eest.

Kindlasti tuleb tore üritus: andke palun märku, mida plaanite?
Marek

Post by Marek »

Viljandi suhtes tundub mulle,et tõsisem plaan tuleb ilmselt teha Pühapäevasele päevale,kuna ilmaprognoos tänaseks-homseks on pehmelt öeldes kehva.Pühapäevane ilmaprognoos tundub aga normaalne olevat.
Niipalju kui mina olen ilmasaite täna lehitsenud peaks laupäeva pealelõunat kenasti lennata saama, vahepealsed hoovihmad ei tohiks kedagi segada.
Submarin

Post by Submarin »

tervislikel põhjustel olen ma mõnda aega lennukist eemal :) Song tuli külla
Futaba T8FG
TBS Discovery
GoPro 3 BE +

51980760
Kuno

Post by Kuno »

Tõenäoliselt vähegi sobiva ilma puhul olen laupäeva lõunaks platsis,eks siis kohapeal paista,mis edasi saab.
Marek

Post by Marek »

Uus ilmaennustus näitab et just laupäev on parem ilm looduses viibida ja lennutada.
Marek

Post by Marek »

Olen Võhma linnas mingis vaba-wifi alas ja tahtsin kõigile öelda, et täna oli super päev lennutamiseks. Kohal polnud küll palju lendureid kuid möllu ja nalja sai kõvast, hetkel käib afterparty Reinu residentsis. Varsti ka pildid.

Tervitused lõunast!
Marek

Post by Marek »

Super oli, kahju, et vähe rahvast tuli. UUED PILDID ÜLEVAL:

http://gallery.pistik.com/view_album.ph ... ninglaager

Image[/url]
Kuno

Post by Kuno »

Nädalalõpp oli super,ilm nagu tellitud.Laupäeval tüdinesime ise mingi kella 1900 paiku aga pühapäeval lõpetas vihm lennud kell 1500,seega vastu ootusi ja ilmateateid probleeme ei olnud.Viljandi on lendamiseks super,kui ainult seda 180 km vahel poleks!Tuleks vist Tallinnast lennuliin avada,siis poleks probleemi.
Post Reply