M: Quadrocopter DRONY

Koht kus hea-ja-parem kraam leiab endale uue omaniku!
Post Reply
OnuEdgar

M: Quadrocopter DRONY

Post by OnuEdgar »

Müüa selline isend.

https://www.oomipood.ee/product/drony_q ... ny?q=DRONY

Lisaks veel kaasa 2 kompleti propellereid, 1 komplekt kereplaate (2 plaati), 1 tk aku. Seade on korrektselt kokku pandud. Ostetud Oomipoest aga mõned aastad tagasi. Seega garantiid ei anna. Lennutunde on 0. Kuid korra eelmine omanik proovis lennata ja keeras külili. Purunes üks jalg ja propeller. Nüüd aga parandatud ja täiesti terve. Paigaldatud uued oroginaalosad.

Hind 250.

Tallinnas toon koju kätte. Muul juhul peab kokku leppima.
CopterX CX 450PRO V5 DFC
HenryN

Post by HenryN »

Ei taha tüli tekitada, kuid samaväärse masina saab ehitada alla 100 euro (koos gps ja muu juraga va tx) niiet 250 eur millegi eest mis on parandatud ning teadmatta seisundis lennukõlblikkuselt ei ole hea diil.
Anet A8 printer
T-rex 500FBL
Tarot 450
WLtoys v977
Brushed quadid
450 tgy talon
Realacc black spirit 500
Always looking for parts
OnuEdgar

Post by OnuEdgar »

Kindlasti lendab väga hästi. Lihtsalt mul endal puudub sellise ehitatava seadme vastu huvi.

Hinda ma parem ei kommenteeriks kunas hetkel on siiski lähtutud soetushinnast. Kiire peast arvutus aga sinu 100 eurost teooriat ei kinnita. Oma väite tõestuseks võid ju siia laduda samaväärsetest juppidest seadme.

Lisan ka mõned fotod.

https://drive.google.com/open?id=1QraNq ... JHCcWOxmky
CopterX CX 450PRO V5 DFC
revlis01

Post by revlis01 »

Njaa, see "Saad ju ise odavamalt ehitada." jutt ajab pehmelt öeldes närvi. Ostsin oma esimese kopteri ka valmis tootena ja olen jube õnnelik, et nii tegin. Siiski võib OnuEdgar müüa oma drooni täiesti suvalise hinnaga, kui kogu info drooni kohta on aus ning eeldatavalt ka pildid olemas.
- A balanced cell is a happy cell! -
Mini Saturn F3A; E-Flite Rare Bear
Turnigy 9X w/ FrSky Module
Post Reply