Terv,
Kindlasti on kõigil oma lugu rääkida sellest päevast. Võiks jagada siis kogetut.
Mina mäletan seda kui eilset päeva. Sündmused algasid minu jaoks üürikorteris Kristiines. Jõudsin just kõrgkoolist loengutelt ja vahetasin riideid hubasemate vastu kui kuulsin TV-st uudist, et mingi väikelennuk (cessna vmt) on NY-is mingisse hoonesse põrutanud. Aega täpselt ei mäleta aga ju ta veidi pealelõunane oli. TV-s oli siis mingi noortesaade, kus lasti musa ja ajati mingit noorte-asja (äkki oli Filter selle nimi?). Sealt ma seda uudist kuulsingi. Umbes 5-10 min peale esimest uudist parandati teadet ja väideti, et hoopis suur reisilennuk on pilvelõhkujasse lennanud. Kuulnud seda, ei mõelnud ma sekunditki ja jooksin/sõitsin Koldesse, kus mul teine elupaik ja SATi antenn katusel. 8 min olin seal kohal ja kui uksest sisse jõudisn hõikasid juba teised majas viibijad, et nägid sek tagasi peaaegu otsepildis CNBCi kanalilt teise lennuki põrutamist WTC pilvelõhkujasse. Minu järgmine vali mõttevälgatus oli: sõda! Ülejäänud 3-4 päeva veetsid vist enamik inimesi enamiku ajast TV-de ees, nii ka meie seal.
9/11 kuidas mäletad sina seda päeva?
9/11 kuidas mäletad sina seda päeva?
Last edited by Marek on Tue Sep 11, 2007 13:09, edited 1 time in total.
Hei,
eks ta nii oli vist kõigil... töö juures oli mingi kuulujutt, et midagi toimub. Sai siis proovitud surfata CNN'i ja kõikmõeldavate muude uudistesaitide lehekülgedel, tulemusteta (lihtsalt ei saanud lehte kätte, jäi ootama). Sai siis koju mindud ja CNN telekas lahti tehtud.... ..kusjuures ma olin nende tornide otsas käinud. Hea et see tehtud sai, enam seda võimalust e ole...
Juhuse tõttu sai üsna USA külje all viibitud too aeg. Kuu aega hiljem koju lennates oli lennuk mõnusalt tühi, igaüks sai endale terve istmerea, kus sai rahulikult pikali visata ja korralikult magada. Enne seda oli küll pisike kartus, et kas üldse koju saab, aga sai loodetud et kuu ajaga saab lennuliikluse käima jälle ja nii ka läks.
Andrus
eks ta nii oli vist kõigil... töö juures oli mingi kuulujutt, et midagi toimub. Sai siis proovitud surfata CNN'i ja kõikmõeldavate muude uudistesaitide lehekülgedel, tulemusteta (lihtsalt ei saanud lehte kätte, jäi ootama). Sai siis koju mindud ja CNN telekas lahti tehtud.... ..kusjuures ma olin nende tornide otsas käinud. Hea et see tehtud sai, enam seda võimalust e ole...
Juhuse tõttu sai üsna USA külje all viibitud too aeg. Kuu aega hiljem koju lennates oli lennuk mõnusalt tühi, igaüks sai endale terve istmerea, kus sai rahulikult pikali visata ja korralikult magada. Enne seda oli küll pisike kartus, et kas üldse koju saab, aga sai loodetud et kuu ajaga saab lennuliikluse käima jälle ja nii ka läks.
Andrus
mul olid tol päeval mingid väliskülalised tööjuures. sai istutud koosolekul. mingi pausi ajal teatas üks töökaaslane (siuke veider mees), et reisilennuk põrutas WTC torni sisse. Lennundusega kursis oleva inimesena arvasin, et midagi on liialdatud ja no õnnetusi ikka juhtub. peale järgmist istumist tuli see sama kutt ja teatas, et teise torni pani teine reisilennuk sisse. mina seda juttu ei uskunud, kuni oma arvuti taha sain ja uudiseid lugema hakkasin. siis vasardas ka veel kuskil kuklasagaras mõte, et selline asi ei saa tõsi olla, mingid kutid teevad kindlasti nalja...
daapn
daapn
Olin ka just koju jõudnud, netist (irc või msn vms) sain teada, et pauk käis... Rootsi telekanal mis tava-antenniga kinni püütav, SVT vist, näitas pilti live'is ja sealt sai ka nähtud vist teine pauk otse, kokkukukkumine kindlasti otse eetrist.
TV3 suutis jah otselülituse ka NY-sse teha, noortesaate Filter ajal ja telefoni otsas oli ka keegi, kes kohapealt kommenteeris olukorda.
TV3 suutis jah otselülituse ka NY-sse teha, noortesaate Filter ajal ja telefoni otsas oli ka keegi, kes kohapealt kommenteeris olukorda.
Lauri Laidna - www.pistik.com