Müün Multiplexi Magistri, 1600mm elapor treenermudeli.
Väga hea, absoluutselt kindel lendaja, algaja saaks treeneri abiga kergesti hakkama.
Mudel on saanud pauke, kuid põhikonstruktsioonid: kere. stab, tiivad pole kannatada saanud. Vigastused rohkem kosmeetilist laadi.
Müün 32%-ga alghinnast, lisaks kõik neli servot .
700.- EEKi, pisike tingimusvõimalus.
Müün Multiplexi Magistri
Mul on peal 720W 105g (kaalusin -135g) Dualsky stiilis mootor, 60A ESC koos UBECiga. Aku on 4S 2200mAh. Veab pea otse üles. Voolud ja võimsused koduarvutis, momendil ei mäleta.
Soovitaksin Sulle vähe odavamat varianti - 3S aku on kolmandiku võrra odavam, vähe kiirema mootori ja ca.40A BECiga regu.. Veab ära küll.
Kui vaja, aitan Sul neid valida ja muretseda.
Praegust 4S varianti võid soovi korral nädalavahetusel kollasel lendamas näha. Aku on küll üsna pehme...
Soovitaksin Sulle vähe odavamat varianti - 3S aku on kolmandiku võrra odavam, vähe kiirema mootori ja ca.40A BECiga regu.. Veab ära küll.
Kui vaja, aitan Sul neid valida ja muretseda.
Praegust 4S varianti võid soovi korral nädalavahetusel kollasel lendamas näha. Aku on küll üsna pehme...
Tegelikult on mul potentsiaalne ostja olemas. Selle mudeli ainukesed vead: ei ole kollane, ei piper, ei pea peale igat tühisemat matsu remondiga pead vaevata.
Vaatasin arvutist järele. 350W-ga on tõusunurk vähemalt 45 kraadi. Horisontaallennuks piisab vabalt 100W-ist. Lennukaal koos 2.2Ah 4S akuga - 2.1 kg
Vaatasin arvutist järele. 350W-ga on tõusunurk vähemalt 45 kraadi. Horisontaallennuks piisab vabalt 100W-ist. Lennukaal koos 2.2Ah 4S akuga - 2.1 kg
Erakordselt vastupidav lennuk. Pildil olev isend põrutas 10m kõrguselt vastu betooni. Mõni tund remonti, sinisest vahust
paigad ninas ja vasakul tiival, uus propeller ja spinner, veel ühte-teist - ja lendab jälle. Balasamudelist poleks sama
kräššiga suurt midagi alles jäänud. Kahju, et suvel seda lennukit siin müügis polnud. Mul läks tellimisega 2 kuud ja
pidin veel võtma kalli variandi.
On võimalik kasutada ka 0.25 - 0.46 piiritusmootorit.
paigad ninas ja vasakul tiival, uus propeller ja spinner, veel ühte-teist - ja lendab jälle. Balasamudelist poleks sama
kräššiga suurt midagi alles jäänud. Kahju, et suvel seda lennukit siin müügis polnud. Mul läks tellimisega 2 kuud ja
pidin veel võtma kalli variandi.

On võimalik kasutada ka 0.25 - 0.46 piiritusmootorit.
Miks Sa pipercub kleebekaid peale ei pannud? Nii hoopis kobedam.
Minu oma pani korra Piibel puu otsa, nii et moororivõll pooleks. See ole ka ainuke vigastus, kui paari kriimu mitte arvestada. Balsa-kilele oleks samas olukorras ainult prügikotti vaja läinud.
Käisin alles täna lennutamas – on ikka kindel värk.
Kui ostjaid ei leidu, pole ka paha, pean ta ainult varsti keldrisse talvituma panema.
Minu oma pani korra Piibel puu otsa, nii et moororivõll pooleks. See ole ka ainuke vigastus, kui paari kriimu mitte arvestada. Balsa-kilele oleks samas olukorras ainult prügikotti vaja läinud.
Käisin alles täna lennutamas – on ikka kindel värk.
Kui ostjaid ei leidu, pole ka paha, pean ta ainult varsti keldrisse talvituma panema.