Kuna see aasta vist rohkem F3A võistlusi ei tule ja mul juba pikemat aega suurema lennuki soetamise mõtted siis pakun müügiks oma võidukat Gladiatorit.
Komplektis kõik peale puldi.
Tutikas mootor, servod (suht uued) ja kui tahate, siis R700 vastuvõtja, pardaaku jne jne. Kaasa ka logid mootori tööajast ja lendudest ja akulaadimistest.
Hinna peaks koos välja mõtlema. Kere eest võiks äkki 1000 saada, ülejäänud kraami kohta tehke ise pakkumisi.
M: GLADIATOR: MÜÜDUD!
M: GLADIATOR: MÜÜDUD!
Last edited by Marek on Wed Oct 24, 2007 18:13, edited 1 time in total.
Graupneri standardid 3 tk ja vedi võimsamad standardid 2 tk kõrgusel ja pöördel. Aku on 6 V Robbe 2000ne vist.
Ma arvan, et kui küsin 1000 kere, 2000 mootor, 1000 servod 5 tk + aku siis see peaks suht magus hind olema. Lisaks võite saada ka R700 vastuvõtja 500ga nt?
Markeeringuid peast ei tea, õhtul võin vaadata aga ei viitsi selle pärast kapi otsa ronida ausalt öeldes, tule ja vaata ise
Ma arvan, et kui küsin 1000 kere, 2000 mootor, 1000 servod 5 tk + aku siis see peaks suht magus hind olema. Lisaks võite saada ka R700 vastuvõtja 500ga nt?
Markeeringuid peast ei tea, õhtul võin vaadata aga ei viitsi selle pärast kapi otsa ronida ausalt öeldes, tule ja vaata ise

Rabage nüüd. Hea lennuk ja hea pakkumine. See on nüüd küll nii hea mudel, et aastaks-paariks pole paremat vaja, kui vigurlendu tahtmine harjutada!
.46 mootor ehk 7.5cc võtab ka suht-koht vähe kütust, võrreldes suuremate lennukite ja 20cc mootoritega.
.46 mootor ehk 7.5cc võtab ka suht-koht vähe kütust, võrreldes suuremate lennukite ja 20cc mootoritega.
Lauri Laidna - www.pistik.com