X-ufo probleemid
X-ufo probleemid
Sai soetatud selline isend ebay'st.Tegin,nagu juhend soovitab,trimmerid keskpositsiooni ja tõsta masin õhku ja siis juba madalal õhus,nii 1,5 m trimmereid reguleerida,kui vaja.Aga õnnetuseks on lugu selline,et tahab kohe,kui tuure juurde anda,üle külje keerata tagurpidi,nii,et õhku ei õnnestugi teda saada.kas on güro untsus või veel miskit,ei saa aru.Kui keegi on selle lennumasinaga kokkupuutunud ehk,teaks miskit öelda.Ise asun tartus,kui keegi juhtub tartust olema või tartusse tulema,äkki saaks asja lähemalt uurida.Mõtlen,et kas tegu on ikka nii hea imeaparaadiga,nagu reklaamis näidatud.Elus kipuvad asjad sageli natuke teistmoodi olema.
Tehasest ta nii tuli...peaks olema ju,juhul kui hiinalne parasjagu joobes tööl olles tiivikuid valepidi ei paigutanud aga eks ma tsekkan selle järele.Loogiliselt võttes peab tiivik pöörlema tiiviku kaldnurk ülespoole.Aga gürot ma küll ei oska kontrollida,tundub läbi plastikkatte vahtides,et on mehhaaniline güro,siis peaks nagu seal kupliall miskit keerlema ka ,kui masinat liigutada.....
Vaatasin järle ja tiivikud keerlevad õieti,kaks päripäeva ja kaks vastupäeva,labanurk õieti.Seega sellekohapealt on ok.Ilmselt siis güro,muud siin olla ei saa.Tuleks osta selle güro asemele uus,seekord siis 3D güro ja lipo aku,koos laadijaga,siis saaks päris kobeda lennumasina sellest.Aga kui keegi on huvitatud,siis vahetaks selle kas Lama tüüpi kopteri vastu või müüks hoopis maha....
Kas x ufo mehhaaniline güroskoop peab sisselülitatuna pöörlema,kui liigutada keret? Mehaaniline güroskoop ju,loogiline oleks ju,et pöörleks koguaeg,kui mingi asendi muutus on.Minu omal seisab ja tee tehase reset või kasutaja reset,ikka midagi liikuma ei hakka.Seega ikkagi güro on kottis omadega,ma usun.Oskab keegi güro kohta miskit öelda?Vaatasin,et saab uue tellida,moditud güro,27 eur.Tõsi,too ka mehaaniline,elektrilised vist on töökindlamad ja paremad? http://cgi.ebay.de/X-UFO-Silverlit-Gyro ... p1638.m122