Mudelite "Bloopers" - ehk siis kõik ei läinud nii

Postita siia naljakaid ja erilisi pilte ja videosid, mis on mudelismiga seotud
Post Reply
Ropka

Post by Ropka »

noh kui (mul) iga kord oleks kõik katsetused filmitud siis oleks siin ka päris hea rida neid filmikesi. olen ka kahe lennuki elutee lõpetanud ja hulga kordi miskit lendavat maha ragistanud.

mootoritega on sõrmedele kõva "trenn" tehtud jne.

kord juhtus ka nii, et sai vanu mootoreid käima aetud töö juures, noja tuleb siis üks vend ligi ja oh vägev lennukimootorid, anna ma proovin ka. Mootoriks oli parajasti üks vana 10cc kapriisitar. (mootor käis enne ja sai spetsiaalselt välja suretatud, tööreziimi peal). Ma nagu selgitasin ka et tuleb üsna kiiresti lüüa ja näpud propelleri tee pealt ära koristada kohe, tegelane siis noogutas ja asus mootori ette, noja niikui vend näpuga laksu lõi, oli põrand verepritsmeid täis, kostus vaid üks "AJAA" ja enam mootoritest ei huvitutud.
kõrvalt vaadates oli sigakoomiline vaatepilt, aga ise ka taolise katsumuse läbi elanud, siis elamus on üsna tükiks ajav meeldejääv... ka plaastri näol
Ropka

Post by Ropka »

kas keegi mäletab seda videot kus tehti mingi pullifilm kokku:

sisu lühidalt järgmine: keegi annab mudelelennunduse kohta intervjuud televisioonile, samal ajal taustal keegi käivitab lennukit ja saab räigelt vastu näppe, siis keegi koperdab selg ees maas oleva lennuki otsa ja üritab mingi teibiga märkamatult ära parandada:D samal ajal käib hoogne lendamine ja intervjueeritav ja telemehed peavad korduvalt pea alla tõmbama, et lennukiga mitte pihta saada....
lõpuks keegi sõidab kellestki autoga ka üle:D

et mis selle video nimi võis olla, äkki leiab lingi ka...
Last edited by Ropka on Sat Feb 24, 2007 20:30, edited 1 time in total.
kogun vanu vene lennukimootoreid
Ropskar

Post by Ropskar »

On see eestikeelne video?
Ropka

Post by Ropka »

noh minu teada pole eestis mootormudellennunduse kohta keegi filmi teinud, ei nalja ei tutvustusklippi...

jutt oli inglise keelne, ilmselt inglismannide maal tehtud
kogun vanu vene lennukimootoreid
Post Reply