"kontorielektrikate" ostunõuandeid

Arutelu helikopteritest ja teistest "liikuva tiivaga" mudelitest

Moderator: Kristjan

Post Reply
[J]

"kontorielektrikate" ostunõuandeid

Post by [J] »

Kas nn. "kontorielektrikaid", mille põhitegevus lagunemine pole, on olemas ???
Ostaks ehk isegi, aga on hirm, et seal ühtki kvaliteetsed detaili ei ole.
Kas kontaktivaba mootoriga isendeid on samuti olemas ?
mart63

Post by mart63 »

Minu lama v3 absoluutselt pole ise lagunenud, ainult enda vigade tõttu, kui hunnikusse lasta. Kasutan enda kompuga pulti mitte originaali, tegi regullimise kergemaks.
ints

Post by ints »

Või Lama V4 ;) Või... [variante/tootjaid on tegelt palju].

Aga kuna klassi kui selline on meil siin jooksvalt välja mõeldud, siis mina kvalifitseeriks suvalise elektrimootoriga asja, mille telik hiirepadjale ära mahub... Või peaks mingid piirangud näiteks labade pikkuse osas kehtsestama?

St., minu meelest võiks Eolo ka sellele võistlusele kvalifitseeruda. Kas nyyd täpselt samas klassis kui Lama V3/V4, on iseasi.

Samas, miks mitte teha ka eraldi arvestus 2kanalistele riistadele, näiteks Picooz ja Gyrotor. Kuna tööaeg oleks sama, siis haarab see rohkemat hulka inimesi ja yritus täidab rohkem eesmärki...

Samuti võib (aga ei pea) lahku lööma Collective Pitch kopterid vrs. Fixed Pitch, sh. koaksiaal...

I.
mart63

Post by mart63 »

Ses suhtes, et 2 rootoriline ja 1 rootoriline peaks igaljuhul eraldi olema, lama tüüpi kopteritega kiiresti lennata teatavasti ei saa; see ülemise rootori stabikas keerab end horisontaali suhtes viltu, kopter hakkab kiskuma ja enamasti järgneb mats ja maaühendus..
motokrosser

Post by motokrosser »

Ikka roboo hopper sobib sinu kriteeriumitesse.9?? hind saadav hobikeskusest.2,4ghz.2kanalit.Ja täitsa lendab.Mõnus
Post Reply