Käes on aeg uuendada FAI litsentsi kehtivust ja kellel veel litsentsi pole see hankida. FAI mudellennu litsentsi taotlemine on soovitav kõigile mudellenduritele. Litsentsi olemasolu on nõutav kõigil ametlikel võistlustel osalemiseks. Litsentsi aastamaks on 200 krooni ja selle tasumist näitab litsentsile paigaldatav kleebis. Litsentsi taotlemiseks peab olema või liituma mõne ametliku mudellennu klubiga, kelle kaudu taotlemine ka käib. Litsentsi pilet jääb mitmeks aastaks ning litsentsi number kogu eluks - näiteks EST-0333. Isegi kui polegi veel sel aastal võistelda, kuid oled juba aktiivne mudellendur, siis tasuks ikkagi see väike samm teha - liituda klubiga ja hakata "ametlikuks lennutajaks" !
FAI litsentsi saaja kinnitab allkirjaga, et on tutvunud ja nõustub FAI ning Eesti Mudellennu Ühenduse ohutusreeglitega.
Kellel veel litsentsi pole
Tuleb liituda mõne ametliku mudellennu klubiga (vaata nimekirja). Pakun mugavat võimalust liituda Fun-Fly Club'iga ja kohe FAI litsents hankida.
Saada mulle PrivaatSõnum või e-kiri lauriÄTTpistik.com
250kr = 200kr FAI mark, 50kr Fun-Fly Club aastatasu
Kuni 18 aastastele kaasa-arvatud: kõik kokku ainult 25kr
Litsentsiraamatu omanikud - Fun-Fly Club liikmed
Tasuda: 250kr (200kr FAI mark, 50kr klubi liikmetasu)
Kuni 18 aastastele kaasa-arvatud: kõik kokku ainult 25kr
Saada mulle PrivaatSõnum või e-kiri lauriÄTTpistik.com
Tähtaeg - Reede, 29. veebruar kell 12:00
Veel infot FAI litsentsi kohta. Litsentsid ja kleepsud saab kätte võistlustel, lennutamistel või teistel kohtumistel. Teoorias võimalik ka postiga kohaletoimetamine näiteks väljaspoolt Harjumaad inimestele.
FAI mudellennu litsents aastaks 2008
FAI mudellennu litsents aastaks 2008
Last edited by lauri on Tue Feb 22, 2011 22:03, edited 1 time in total.
Lauri Laidna - www.pistik.com
Konto: Lauri Laidna
Selgitus: FAI Sinu Nimi
Täiskasvanud seega 250kr ja noored 25kr
Selgitus: FAI Sinu Nimi
Täiskasvanud seega 250kr ja noored 25kr
Last edited by lauri on Mon Jul 20, 2009 18:56, edited 1 time in total.
Üllatuseks tulnud päris palju uusi soovijaid. Kellel varem litsentsi polnud ja on nüüdseks raha kandnud - saatke kindlasti mulle ka oma andmed (lauri ätt pistik.com või privaatsõnumina)
Nimi:
Isikukood:
Elukoht: (tänep)
Sünnikoht:
Telefon:
E-maili aadress:
Nimi:
Isikukood:
Elukoht: (tänep)
Sünnikoht:
Telefon:
E-maili aadress:
Õnnitlused uutele peatsetele Fun-Fly Club liikmetele ja FAI litsentsi omanikele:
Magnus ja Tiit, Vallo, Silver, Andrus, Mart (martc), Robert, Cuprum, Submarin (Lauri)
Magnus ja Tiit, Vallo, Silver, Andrus, Mart (martc), Robert, Cuprum, Submarin (Lauri)
Tegelikult on olemas kõik juba nädala olnud. Mul omal väga kiire olnud + haige kah momendil, pole jõudnud tegeleda. Üritan need lähipäevil enda kätte saada ja siis mõtleb välja, kuidas kõik kätte saavad. Ühistel lennutamistel, soome messile minnes jne. Lõpuks kui mõnedele veel kätte andmata, siis nendega lepib eraldi kokku.
Litsentsid kõik minu käes, enamik on juba kätte saanud, kõik kleepsud vähemasti on ära jagatud. Mõned litsentsid veel minu kätte jäänud, õhtul pistan nimekirja ka üles, aga eks igaüks teab ise ka.
Kätte saaks Tallinnas, F.R. Kreutzwaldi 4 tööajal. See on Narva maantee ja Kreutzwaldi nurgas põhimõtteliselt, teine suur hall maja, all Tipp Partner ja mingi Matusebüroo/Lillepood. Üle tee kohe on ka EuroPark parkla, kus saab mõned minutid ja ise autos olles ka vabalt peatuda ilma maksmata.
Helistage kindlasti ette ja seda kõike siis alates homsest!
Kätte saaks Tallinnas, F.R. Kreutzwaldi 4 tööajal. See on Narva maantee ja Kreutzwaldi nurgas põhimõtteliselt, teine suur hall maja, all Tipp Partner ja mingi Matusebüroo/Lillepood. Üle tee kohe on ka EuroPark parkla, kus saab mõned minutid ja ise autos olles ka vabalt peatuda ilma maksmata.
Helistage kindlasti ette ja seda kõike siis alates homsest!