M: RealFlight G3.5 simulaator

Koht kus hea-ja-parem kraam leiab endale uue omaniku!
Locked
shader

M: RealFlight G3.5 simulaator

Post by shader »

Müüa maailma parimaks R/C lennusimulaatoriks nimetatud Great Planes® RealFlight G3.5. Komplekt on ilusasti koos kõigi manuaalidega kenas karbis. Pult töötab probleemideta, sest asi on uus, vaid mõned korrad proovitud.
Võileiva eest ära ei anna, aga poehinda ka ei oota (siin pistikus oli vist müügil ca 2700.- kui ma ei eksi).

Image
vallojoe

Post by vallojoe »

meenutaks, et kui Sa regasid ta rf -is ära, siis pead meiliaadressi ja parooli ka kaasa andma, muidu registreerimine ja uuenduste saamine ei õnnestu.
shader

Post by shader »

Ahsoo, seda ma pean siis uurima. Mingit registreerimist installi ajal nõudis küll. Ehk annab siis miskit sättida seal.
Kuigi vaevalt nüüd uuel omanikul hakkab nende uuendustega probleeme olema, kuidagi ikka saab ;)
cuprum

Post by cuprum »

shader wrote: Kuigi vaevalt nüüd uuel omanikul hakkab nende uuendustega probleeme olema, kuidagi ikka saab ;)
Omaette küsimus on see, kas uus omanik tahab "kuidagi ikka saada". Mina näiteks ei viitsiks oma ajusid k@#$da ja lõppkokkuvõttes ka litsensitingimusi rikkuda.
shader

Post by shader »

Mida siin ikka niiväga k@#$da on... Kokkuleppe asi rohkem.

Nüüd kui see selge, siis edaspidi teeme nii, et oodatud on ainult nende postitused, kes seda simulaatorit reaalselt osta tahavad.
shader

Post by shader »

Müüdud. Teema kinni.
Locked