Miski odav.
Selline, nagu Lama helikopteriga on kaasas oleks täitsa OK.
Tartu
O: Pult 35Mhz, 4 kanaliga
Re: O: Pult 35Mhz, 4 kanaliga
Palju Lama saatja eest pakuksid? Kaasavaraks saaksid ka originaal kvartsipaari ning kui huvitab, siis ka USB kabla.Nullpointer wrote:Miski odav.
Selline, nagu Lama helikopteriga on kaasas oleks täitsa OK.
Tartu
Saatja akukomplekt on tingimise koht (Kuna need eraldi ostetud ja omaarust päris head, siis võin neid ise mujal kasutada, instead sulle kinkida

- Nullpointer
Puldist ja kvartsidest olen huvitatud, kui see ikka 35Mhz on.
Asun Tartus ja ise järele ei saaks tulla. Tõenäoliselt tulen pealinna järgmisel nädalal, kuid liikumisvabadus on suht. piiratud. Liigun hommikul trolliga nr. 5 Balti Jaam -> Akateemia tee (Cyberetica maja) ja õhtul tagasi. Linna eriti ei tunne. Sellega tuleks arvestada ning motiveerivat hinda on raske pakkuda. Ehk 400eek?
Asun Tartus ja ise järele ei saaks tulla. Tõenäoliselt tulen pealinna järgmisel nädalal, kuid liikumisvabadus on suht. piiratud. Liigun hommikul trolliga nr. 5 Balti Jaam -> Akateemia tee (Cyberetica maja) ja õhtul tagasi. Linna eriti ei tunne. Sellega tuleks arvestada ning motiveerivat hinda on raske pakkuda. Ehk 400eek?
Minu andmetel on küll. 35.030 on täpne sagedus ehk siis 63 kanal.Nullpointer wrote:Puldist ja kvartsidest olen huvitatud, kui see ikka 35Mhz on.
Ehk 400eek?
Kui ühel ajal Tallinnas juhtume viibima, siis hind motiveerib isegi niipalju, et võin katsuda Sind tabada sel marsruudil, mida kirjeldasid. Problemaatilisemaks võib kujuneda see, et ise kuskil kolmapäevast alates võibolla jälle Soome pean sõitma. A edasi seks vast PS ja telefon olemas