Hei,
viimase kukkumisega läksid Graupneri Elektro-UHU propelleri labad parematele jahimaadele - kui kellegi on üle, siis olen huviline.
tänan,
Andrus
O: Graupneri CAM propelleri labad 5.5x4"
sa ei pea sinna seda originaali otsima,kullos on mingi sama mõõtu prop elektrikale,mul airbee peal lendab hästi,need peaks suuruselt ja kaalult sama tüüpi mudelid olema,ja klappiv pole ka eriti oluline.
Vaata igaks juhuks galeriist piltite pealt järele,ma ei oska sulle hetkel mõõte öelda võin õhtul kodus täpsemalt vaadata.
http://gallery.pistik.com/view_album.ph ... me=album21
Vaata igaks juhuks galeriist piltite pealt järele,ma ei oska sulle hetkel mõõte öelda võin õhtul kodus täpsemalt vaadata.
http://gallery.pistik.com/view_album.ph ... me=album21
Harjumaa-Tallinn-Harjumaa
Spectrum DX9 2,4G
FOX EPO Glider 2,3M
DISCUS CS 2,6M
PROXIMA II 2,8M
CONDOR 2,5M
VOLARE 230
ELIPSOID EVO 280
Hot Pepper 3D
Durafly™ HyperBipe 900mm EPO
Spectrum DX9 2,4G
FOX EPO Glider 2,3M
DISCUS CS 2,6M
PROXIMA II 2,8M
CONDOR 2,5M
VOLARE 230
ELIPSOID EVO 280
Hot Pepper 3D
Durafly™ HyperBipe 900mm EPO
Hei,
Raits, need labad on Graupneri elektro-UHU omad. Sellel on mootor tiiva kohal ja suuremaid labasid panna ei saa, kuna mootori ja kere vaheline kaugus piirab.
Ervin, ma käisin Kullos ja nägin seda proppi. Minu probleem on see, et kasutan 3-faasilist mootorit, mille RPM on täiskoormusel 27000. Ma kardan, et slowflyeri prop ei pea vastu;-) Praegu võtsin ligi sisepõleka propi, aga tahaks ikkagi õigeid labasid kah, kuna nad lihtsalt on head ja kerged ja võimaldavad UHU'ga 3D manöövreid. Kui kellelgi ei ole, siis ma tellin nad anyway.
tänan,
Andrus
Raits, need labad on Graupneri elektro-UHU omad. Sellel on mootor tiiva kohal ja suuremaid labasid panna ei saa, kuna mootori ja kere vaheline kaugus piirab.
Ervin, ma käisin Kullos ja nägin seda proppi. Minu probleem on see, et kasutan 3-faasilist mootorit, mille RPM on täiskoormusel 27000. Ma kardan, et slowflyeri prop ei pea vastu;-) Praegu võtsin ligi sisepõleka propi, aga tahaks ikkagi õigeid labasid kah, kuna nad lihtsalt on head ja kerged ja võimaldavad UHU'ga 3D manöövreid. Kui kellelgi ei ole, siis ma tellin nad anyway.
tänan,
Andrus