Seoses uue kopteri tööle saamisega müün maha Crown III kopteri, mille koosseisu kuulub:
-- Peaaegu lennuvalmis kopter (maha on võetud vastuvõtja ja güro). Kopteri peal on:
---- Harjadeta mootor (Align) ja regu (Aligin RCE-BL25G).
---- Kolm kallutusservot (Robbe FS60) ja sabaservo (Robbe digi carbon speed FS61BB).
-- Teine kopter varuosadeks. Kõik kopteri mehhaanika osad on olemas ühes või mitmes eksemplaris. Sisuliselt võimalik kokku panna ka teine kopter.
-- Pearootori labasid on varuks neli paari, millest üks paar on süsiplastist.
-- Sabarootori labasid on varuks kaks paari.
-- Lisaks veel:
---- Treeningtelik;
---- Labanurga mõõtja;
---- 2 kasutatud Lipo akut (1550 ja 3200 mA/h), milledes on vee ressurssi kuid pigem vanakesed.
Kogu komplekti hind on 7000.- krooni.
Eraldi midagi ei müü.
Crown III kopter on 62 cm pearootoriga 3D võimekusega elektrikopter, mis on valmistatud süsinikust ja alumiiniumist. Plastikust detailid praktiliselt puuduvad. Mehhaanilise miksinguga ja sabarootor on rihmülekandega.
Olen selle kopteriga palju lennanud ja olulisi avariisi ei ole olnud. Esinenud vaid ebaõnnestunud maandumisest tulenenud sabarootori ja pearootori labade lõhkumisi. Kuid kõik detailid on uute vastu vahetatud ehk ülal nimetatud võimalus teine kopter kokku panna tähendab ikka täiesti korras osade olemasolu. Olen selle kopteriga teinud ka videosaatjaga kaameralende.
M: Müüa 2 Crown III elektrikopterit
M: Müüa 2 Crown III elektrikopterit
Last edited by AndrusT on Sun Apr 13, 2008 18:44, edited 1 time in total.
Minu arust on teemaalgataja pannud nimega puusse Grown III tõesti tulemusi ei andnud, Crown III aga andis.
http://www.youtube.com/results?search_q ... arch_type=
Link
http://www.youtube.com/results?search_q ... arch_type=
Link
Tõepoolest, ei tea mis põhjusel oli minu mälufailis C asendunud G tähega Nüüd viga parandatud.
Pannes Googlesse "Crown III" +Robbe leiab ~57000 vastust.
Minu kopterist on pilte ja on ka pardalt tehtud videoklippe, kuid neid ei ole ma kahjuks netti üles pannud. Huvi korral võin neid otse e-postile saata.
Pannes Googlesse "Crown III" +Robbe leiab ~57000 vastust.
Minu kopterist on pilte ja on ka pardalt tehtud videoklippe, kuid neid ei ole ma kahjuks netti üles pannud. Huvi korral võin neid otse e-postile saata.