![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Probleemid Kollasel
Probleemid Kollasel
Käisime Kunoga täna lennutamas.Ilm oli hea ja kõik näis hästi minevat.Siis aga ilmus kohale paarike Hyundail,parkisid end maandumisrajale ja hakkasid õiendama sulaselges vene keeles.Et seal ei tohtivat lennutada,kas meil politseist luba on võetud?Kohe-kohe pidi ka patrull tulema,mida meie silmad aga ei näinud.Nende mölakate pärast pidin maanduma külgtuulega ja väikse hooga ning Spitfire sai ebaõnnestunud maandumisel muidugi viga.Kapott murdus kinnitusest lahti ja stabikas kah katki.Siit võib järeldada,et Kollane plats tuleks kuidagi ametlikuks lennutamiskohaks teha ja võõrastele ligipääs vähemalt märkidega ära keelata.Muidu on varsti terve kari vaenulikke persoone meie tegevust segamas.Ja veel oli neil hea mõte,et kui veel lennutame ,hakavad nad meie lennukeid alla tulistama. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Re: Probleemid Kollasel
Eks mõned saavad oma sõjalennukitele rakendust leida.Raits wrote:Ja veel oli neil hea mõte,et kui veel lennutame ,hakavad nad meie lennukeid alla tulistama.
Re: Probleemid Kollasel
Vot, ei imesta absoluutselt..Raits wrote:... hakkasid õiendama sulaselges vene keeles.
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Lennukute allatulistamise kohapealt järgneb meie "kultuuritooja" rahvale
süüdistus § 203. Asja rikkumine ja hävitamine järgi.
Võõra asja rikkumise või hävitamise eest, kui sellega on tekitatud oluline kahju, - karistatakse rahalise karistuse või kuni viieaastase vangistusega
või siis
§ 257. Omavoli. Oma tõelise või oletatava õiguse teostamise eest ebaseaduslikus korras, kui see on olnud seotud vägivalla, vara hävitamise või rikkumise või sellega ähvardamisega, isikult vabaduse võtmise, isiku vabaduse piiramise või sellega ähvardamisega, - karistatakse rahalise karistuse või kuni viieaastase vangistusega.
Omavoli eest on lihtsam keerata kuna paragrahvi sisu räägib meie kasuks. (Objektiivne koosseis on olemas)
Pmst. need vabastajad võiksid seal oma suumulgu kinni hoida kui nad kohtuvaidlust ei taha selle eest.
Ja mis luba politseist vaja - ega me pronksjunnijuures mingit miitingut ei pea et koosolekuks luba vaja. Lammas on lammas ja selleks ta jääb.
Mina olen juriidiliselt käsi vaidlema ja nõus paberimajandusega tegelema.
/*****************/
süüdistus § 203. Asja rikkumine ja hävitamine järgi.
Võõra asja rikkumise või hävitamise eest, kui sellega on tekitatud oluline kahju, - karistatakse rahalise karistuse või kuni viieaastase vangistusega
või siis
§ 257. Omavoli. Oma tõelise või oletatava õiguse teostamise eest ebaseaduslikus korras, kui see on olnud seotud vägivalla, vara hävitamise või rikkumise või sellega ähvardamisega, isikult vabaduse võtmise, isiku vabaduse piiramise või sellega ähvardamisega, - karistatakse rahalise karistuse või kuni viieaastase vangistusega.
Omavoli eest on lihtsam keerata kuna paragrahvi sisu räägib meie kasuks. (Objektiivne koosseis on olemas)
Pmst. need vabastajad võiksid seal oma suumulgu kinni hoida kui nad kohtuvaidlust ei taha selle eest.
Ja mis luba politseist vaja - ega me pronksjunnijuures mingit miitingut ei pea et koosolekuks luba vaja. Lammas on lammas ja selleks ta jääb.
Mina olen juriidiliselt käsi vaidlema ja nõus paberimajandusega tegelema.
/*****************/
Nonii, milles on probleemi. Võtke püksid jalast ära, ei-ei mitte teie. Sealt kus teie vaatate on hardcore, mina näen asja softi poole pealt.
Ma usun,et see ei jää meie ja rahutute vahel viimaseks kohtumiseks,siis saab auto nr. meelde jäetud.Mul oli maandumisega tükk tegemist,et polnud mahti numbri vaatamisele mõeldagi.Ega hea tunne ei olnud küll.Kõige rohkem häiris see ülbus ja nahhaalsus.Kahju,et see patrull tulemata jäi,oleks saanud oma kahjustused kohe ette näidata.See oli suht-koht ootusetu käitumine võõra inimese poolt.Tavaliselt tulevad ligi ainult huvilised.Ausalt öeldes mul jäi karp lahti mismoodi "tsiviliseeritud" inimesed oma tahtmist peale suruvad.Teisest küljest vaadatuna võiks ju mingit kompromissi otsida,aga andke andeks,sellistega ei taha küll koostööd teha.
Antud juhul läheb asi konkreetselt ja üheselt võõra vara kahjustamise/hävitamise paragrahvi alla. Selle § alla minekuks peab olema täidetud 2 tingimust - ähvarduse edastamine (suuliselt toimunud) ja samuti tõsiseltvõetavus (selline ärritunud ebaadekvaatse käitumisega kodanik - nagu kirjeldusest nähtus võib täiesti vabalt õhupüssiga plõksima tulla). Niiet tegelikult oleks tõepoolest tulnud kohapeal avaldus teha ja samuti takistada tegelasi sündmuskohalt põgenemast (mida nad tõenäoliselt peale avalikku kõnet politseisse oleks üritanud teha).andrus wrote:Saab ju rääkida relvaga vara rikkumise ähvardamisest näiteks.