REAL FLIGHT G4 ruulib ;)
On ta kopterite osas ka reaalsusele lähemal kui 3.5?
Välismaa foorumitest on jäänud mulje, et kopterite osas on Phoenix tegija. Samas see võib olla ka osaliselt hinna pärast...
Välismaa foorumitest on jäänud mulje, et kopterite osas on Phoenix tegija. Samas see võib olla ka osaliselt hinna pärast...
Fast Hobbies - Mudelipood internetis
Pärnu mudelipood - Lao tn 10-5, Pärnus
Tel: (+372) 712 00 11
E-post: info@fasthobbies.eu
Internetis: www.fasthobbies.eu
Pärnu mudelipood - Lao tn 10-5, Pärnus
Tel: (+372) 712 00 11
E-post: info@fasthobbies.eu
Internetis: www.fasthobbies.eu
Tahaks ka teada. Mina pole aru saanud, miks G4 parem on?! Ei tea, kas Marek lõpuks käis poes ja ostis omale ?
Lauri Laidna - www.pistik.com
minu meelest oli tal kõige suurem uuendus vesilennukid ja vee peal mängimine
ise pole torkida saanud, muud täpsemalt ei tea.
samas ma kohe küsiks kas tal 3.5 lisaplaatide lennukid ja rajad ka peale käivad....või algab kõik otsast peale.....aastas üks plaat ja 10 lennukit+3 rada
ise pole torkida saanud, muud täpsemalt ei tea.
samas ma kohe küsiks kas tal 3.5 lisaplaatide lennukid ja rajad ka peale käivad....või algab kõik otsast peale.....aastas üks plaat ja 10 lennukit+3 rada
kogun vanu vene lennukimootoreid
Ma olen aru saanud, et sisulist vahet ei ole... pigem just uus pult ja versiooni number mõningate update-idega. Oleks seda simulatsiooni osa parandatud, oleks see kindlasti suurelt ja punaselt välja hõidatud, et "endisest tõetruum, more than ever" - lennutamise seisukohast ma seega väga vahet ei näe. Pole elusees ka ühtegi lisaplaati installinud, kuigi üks lausa olemas (minujaoks täiesti mõttetud lennukid seal peal). Tegelikult peaks RF G3.5 kasutama, nüüd lõpuks selline arvuti olemas, mis jaksab teda enamvähem jooksutada ka. Propi otsas rippumine madala FPS-iga on ikka palju keerukam ja lausa võimatu võrreldes sellega, kui asi korralikult jookseb.
Last edited by lauri on Wed Apr 16, 2008 13:31, edited 1 time in total.
G3.5-e lisaplaadid ei tööta G4jaga. Selle probleemi tõttu pandi ka Knife Edge lehele ülesse tasuta G4ja lisapakid.
Kes tahab proovida vee peal mängimist siis välja tuli G4 demo.
http://www.realflight.com/free-g4-demo.html
G4jas on graafika ikka suht suure sammu edasi astunud.
Kes tahab proovida vee peal mängimist siis välja tuli G4 demo.
http://www.realflight.com/free-g4-demo.html
G4jas on graafika ikka suht suure sammu edasi astunud.
kõige suurem samm edsi ongi just graafika. Simu jooksis ilma hilinemise ja tükitamseta originaal seadetega(mitteruumilisel väljakul). mitte nagu G3 kus peab enne kõik võimalikult madalale kvaliteedile timmima, ning varjud ja muud vidinad maha võtma, et asi üldse jookseks.
Kuid muus osas on siiski suht mõttetu programmijupp. Füüsilised omadused on palju kehvemad kui Gkolmes, eriti 3D.
Füüsika poolest on ehk maandumised ja ruleerimised etemad.
Kuid muus osas on siiski suht mõttetu programmijupp. Füüsilised omadused on palju kehvemad kui Gkolmes, eriti 3D.
Füüsika poolest on ehk maandumised ja ruleerimised etemad.
Erilist muljet ei avalda!
Aga väga maha ka ei tee.
Vanad ADD-ON'sid ei tööta.
Expansionpackid töötavad kõik.
Mudelivalik sama mis vanal ja võib öelda ,et väiksem kui G3,5.
Ehk see pisike vahe graafikas.
Mis aga puudutab graafikat üleüldse ,siis tasuks kriitilise pilguga arvuti üle vaadata,G3,5 jookseb ikka ka hästi,kui masin lubab.
Aga väga maha ka ei tee.
Vanad ADD-ON'sid ei tööta.
Expansionpackid töötavad kõik.
Mudelivalik sama mis vanal ja võib öelda ,et väiksem kui G3,5.
Ehk see pisike vahe graafikas.
Mis aga puudutab graafikat üleüldse ,siis tasuks kriitilise pilguga arvuti üle vaadata,G3,5 jookseb ikka ka hästi,kui masin lubab.
Last edited by Ervin2 on Mon Jun 02, 2008 19:07, edited 1 time in total.
Harjumaa-Tallinn-Harjumaa
Spectrum DX9 2,4G
FOX EPO Glider 2,3M
DISCUS CS 2,6M
PROXIMA II 2,8M
CONDOR 2,5M
VOLARE 230
ELIPSOID EVO 280
Hot Pepper 3D
Durafly™ HyperBipe 900mm EPO
Spectrum DX9 2,4G
FOX EPO Glider 2,3M
DISCUS CS 2,6M
PROXIMA II 2,8M
CONDOR 2,5M
VOLARE 230
ELIPSOID EVO 280
Hot Pepper 3D
Durafly™ HyperBipe 900mm EPO
G4-le lisamudeleid ohtralt. Võibolla juba teate aga igaks juhuks link.
http://www.knifeedge.com/forums/downloa ... =&letter=A
http://www.knifeedge.com/forums/downloa ... =&letter=A
52 79802
Hot Bodies D4 Cyclone.
Robitronic Mantis x 2, Protos ,Caster Fusion EX-1.
X-Ray XB8 EC Electric
T-Rex 500CF
Kyosho Caliber Hybrid!
Cessna 185
Lama v4
Hot Bodies D4 Cyclone.
Robitronic Mantis x 2, Protos ,Caster Fusion EX-1.
X-Ray XB8 EC Electric
T-Rex 500CF
Kyosho Caliber Hybrid!
Cessna 185
Lama v4
Milline sõjalind?
Milline sõjalind G4-s on jätnud teile kõige paremate lennuomadustega lennuki mulje Kas Me , Corsair,Spitfire äkki hoopis mõni jaapanlane või venelaste Polikarpov Kas keegi teist on tegelike erinevaid sõjalindude mudeleid ka proovinud Mulle olematutute lennukogemustega huvilisele on G4-s jätnud kõige parema mulje just Spitfire ja Corsair.
RealFlight G4
Kas keegi viitsib seletada,kuidas saaks endale Real Flight G4 endale sisse installida.Ma olen internetist igasuguseid faile alla laadinud, sain isegi mingi RealFlight G4 copy CD, kuid tolku midagi CD-l ei olnud mingit setup failigi peal. Hetkel on aju kinni blokeerinud.Igasugune õpetus on teretulnud.
Real flight G3 ja G3.5-ga polnud probleemi.
Real flight G3 ja G3.5-ga polnud probleemi.
Chessna Skyline 182
0S .46LA
Turnigy 9X 2.4G
0S .46LA
Turnigy 9X 2.4G
RealFlight G4 simulaatori leiad hästivarustatud mudelipoest. Kui tööle ei saa, küll siis müüja või keegi teine ikka aitab. Edu.