Olen viimasel ajal üsnagi tihedalt käinud kollasel lennutamas ja mis seal salata plaanerimeestega pole eriti kokku juhtunud.
Kuna nagu ka ise üritan mudelismi selle poolega tegeleda,oleks huvitav kuulda näha ka teisi.
Seepärast mõtlesingi natuke maad uurida,kes tallinna kandis mudellennu selle poolega tegeleb,millal ja kus lennutamas käiakse?
Ehk siis organiseeruks pisut,foorumis on ka enne kurdetud,et plaanerimehed on pasiivsed ja hoiavad omaette,ehk siis aktiveeruks pisut.
Plaanerdajad Tallinnas ja selle lähistel?
Plaanerdajad Tallinnas ja selle lähistel?
Harjumaa-Tallinn-Harjumaa
Spectrum DX9 2,4G
FOX EPO Glider 2,3M
DISCUS CS 2,6M
PROXIMA II 2,8M
CONDOR 2,5M
VOLARE 230
ELIPSOID EVO 280
Hot Pepper 3D
Durafly™ HyperBipe 900mm EPO
Spectrum DX9 2,4G
FOX EPO Glider 2,3M
DISCUS CS 2,6M
PROXIMA II 2,8M
CONDOR 2,5M
VOLARE 230
ELIPSOID EVO 280
Hot Pepper 3D
Durafly™ HyperBipe 900mm EPO
Hei,
olen käinud põhiliselt Tabasalu lähedal UHU'd proovimas ja ka Maxie on see aasta ühe korra lennanud (Kollasel). Õnneks on uusehituste tempo natuke tagasi andnud ja Tabasalu on loodetavasti veel mõned aastad kasutatav, seal on ka teisi lennutajaid näha olnud.
Lennutamine käib mul tavaliselt nii, et tõstan lennuki autost maha, panen kokku ja lendan kas aku tühjaks või kuniks viitsimist on - selle peale kulub umbes tund - ja ongi selleks korraks rahuldus käes (ja ka motivatsioon autopilooti edasi programmeerida). See aasta ma arvan et läheb põhirõhk autopiloodi arendusele, kuna silmad ei ole nii head kui võiks ja lennutamine seotud riskiga, mille maandamiseks tuleb lennukit hoida endale lähemal kui tahaks.
AndrusK
olen käinud põhiliselt Tabasalu lähedal UHU'd proovimas ja ka Maxie on see aasta ühe korra lennanud (Kollasel). Õnneks on uusehituste tempo natuke tagasi andnud ja Tabasalu on loodetavasti veel mõned aastad kasutatav, seal on ka teisi lennutajaid näha olnud.
Lennutamine käib mul tavaliselt nii, et tõstan lennuki autost maha, panen kokku ja lendan kas aku tühjaks või kuniks viitsimist on - selle peale kulub umbes tund - ja ongi selleks korraks rahuldus käes (ja ka motivatsioon autopilooti edasi programmeerida). See aasta ma arvan et läheb põhirõhk autopiloodi arendusele, kuna silmad ei ole nii head kui võiks ja lennutamine seotud riskiga, mille maandamiseks tuleb lennukit hoida endale lähemal kui tahaks.
AndrusK
Kuulun ilmselt sellesse liiki. Eelmisel aastal tegin 4 lendu, pikim 4,5 tundi ja kokku 6,5 tundi. Mitte enda lennukitega veel mõned tunnid lisa.
Trenni teha pole viitsinud, aga kunagi sai tehtud üle 500 lennu aastas.
Sel aastal üritan üle 4 lennu, kuid platsil on mind ilmselt näha harva nagu kuuvarjutust.
Trenni teha pole viitsinud, aga kunagi sai tehtud üle 500 lennu aastas.
Sel aastal üritan üle 4 lennu, kuid platsil on mind ilmselt näha harva nagu kuuvarjutust.
Nojah. Tänavu sai esimene lend tehtud, eelmisel aastal rohkem. Loodetavasti saab ka sel aastal asja käima. Kollasel olen käinud, enamasti on üsna OK, ehkki vahepeal tahaks kiirete mootorlennukite vahel mingit rahulikumat nurgakest omada. Allatuult termikas loovimisel seavad mootorlennukid kah oma piirid, peab enne nende lennusihini jõudmist tagasi keerama.
Arne
Arne