Tellimine Hobbycityst

See on koht, kus rääkida kõigest mudelitega seonduvast, mis teiste teemade alla ei lähe.
Post Reply
martc

Tellimine Hobbycityst

Post by martc »

Palun aidake tellida järgmised jupid hobbycityst kuna paypaliga endal ming jama,raha võeti registreerimise eest ,vist ca 2 eurot aga konto aktiivseks ei lähe :evil: :evil: :evil: ja samal ajal mind huvitava aku laoseis väheneb hirmsa kiirusega :?
aku oleks siis selline http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... 23C_Lipoly
Ja paari servot oleks kah hirmsasti vaja
http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... icro_Servo siis 2tk
ette tänades ,kui keegi viitsib ette võtta siis helistage 55610347 või meilige martc2@hot.ee,kannan raha koheselt teie arvele
ah ja,saatmine palun mingite odavamate varjantide seast :oops:
mart63

Post by mart63 »

Konto avtiveerimiseks vaata krediidkaardi konti väljavõttest see kinnituskood. Ise sai ka pusitud sellega. Üks mõttetu jamps tegelikult.
martc

Post by martc »

mart63, jõudsin ka pika pusimise peale selleni :oops: aga tahavad veel mingit pildiga dokumendi koopiat vms.
mul muidugist selle va inglisekeele oskusega ka pahasti nii,et ei saa täpselt aru ka õnnetuseks :( aga aku saldo väheneb hirmsa kiirusega :(
See f.....g paypal i regamine on ikka hirmus aju gümnastika........
Ervin2

Post by Ervin2 »

Mul läks väga libedalt üle paypali
Harjumaa-Tallinn-Harjumaa
Spectrum DX9 2,4G
FOX EPO Glider 2,3M
DISCUS CS 2,6M
PROXIMA II 2,8M
CONDOR 2,5M
VOLARE 230
ELIPSOID EVO 280
Hot Pepper 3D
Durafly™ HyperBipe 900mm EPO
lauri
Administrator

Post by lauri »

Paypal teha on lihtne, selle käigus kontrollitakse ka krediitkaart üle. PayPal on turvalisem nii müüjale kui ostjale, seega tasuks võimalusel ikkagi sellega maksta. Ma olen ise mõlemaga mitmetest kohtadest tellinud ja tõepoolest tihtipeale paluvad lisatõestusmaterjale - foto dokumendist, krediitkaardist, isegi mõnest arvest, kus on sinu nimi ja aadress näha. Probleemiks see, et tehakse palju krediitkaardipettusi. Ka mulle on mudelipoodi tulnud palju ostusoove näiteks Indiast jm - "tahaksime osta seda ja seda, kas saab krediitkaardiga maksta" stiilis.
Lauri Laidna - www.pistik.com
martc

Post by martc »

Võib teema lukku panna,maksin payment asiaga ,võeti 0.98 USD teenustasuks ja kõik.Ei mingit fotoga dokumenti jne. ,asi väga mõnus ja lihtne.
Asjad juba teel :D
Post Reply