What is your favourite transmitter?
Vaata vastuseid
Ma oleks pakkunud hoopis teisi tulemusi ,et futaba 60%
graupner 25%
JR 7%
hitec 5%
multiplex 1%
sanwa 0.8%
teised 0.2%
eh,jälle olen ma millegist valesti aru saanud
plaanerimehed reeglina nö tray-saatjaid kasutavad, mis ripuvad kahelt poolt rihmaga kaelas ja kangi liigutatakse mitme näpuga, mitte pöialdega. Multiplexil minuteada hetkel selliseid saatjaid tootmises polegi, sama peaks olema ka Hitecil ja Airtronics/Sanwal
lauri wrote: Multiplexil minuteada hetkel selliseid saatjaid tootmises polegi, sama peaks olema ka Hitecil ja Airtronics/Sanwal
Multiplexi Royal evo on "hübriid", annab edukalt kasutada nii trayga kui ilma. Mingihetk võeti korraks ka Profi mc4000 tagasi tootmisse - see oli küll puhtalt tray jaoks mõeldud saatja.
Tray on puhtalt Euroopa teema. USA-s ei ole ühtki "naturaalset" tray saatjat müüa. Fännid hangivad Multiplexi või Graupneri saatjaid millele siis 72MHz moodul külge pannakse. USA plaanerimehed fännivad tänapäeval enamasti kas JR 9303 või Airtronics Stylust. Viimane on väga ammu tootmisest maas aga väga vinge plaaneriprogrammiga. Ja Futaba 9 kanalisi ja kõrgemaid saatjaid pruugitakse kah - neis on piisavalt miksereid plaanerite jaoks. Ja Multiplexi omi kah pisut.
Euroopas lennatakse trayga minu meelest igasugu asju, mitte ainult plaanereid. Osa tüüpe lendab isegi F3K-d tray saatjatega - tõsi, käes hoides.
Graupner MC22 ja MC24 olevat hääd.
Nüüdseks juba tootmisest maas, kuid kasutatuna leiduv Futaba FC-28
Uued Futaba FX-30 ja FX-40
Mikihiire maalt päris plaaneristid kasutavad ka Futaba 9C`i vist.
Ning kindlasti on veel mitmeid hüper super über über omadustega saatjaid plaaneritele.
Noh. Ma ise valiks Multiplex Evo Pro. Sellel on softis Evo puudused kõrvaldatud.
Multiplexil on täitsa omamoodi programmeerimismudel, mis muudab selle saatja kõige jaoks väga heaks. Multiplexi MC4000 on veel vingema softiga. Isegi kõige vingemaga üldse üle aegade aga jah, nüüdseks tootmisest maas.
Nöustun Arne jutuga.
Kasutan MC4000 juba aastaid ja paremat ning lihtsamat ja vöimalusterohkemat süsteemi pole näinud.
Pole mingeid piiranguid programmi koostamisel.
Kahjuks jah....enam ei toodeta. Mees. kes softi arenduse tegi. suri ära.