F3A IV osavõistlus

Teavita toimuvatest võistlustest ja kokkusaamistest ning treeningutest.

Moderators: Marek, mart63

Kuno

F3A IV osavõistlus

Post by Kuno »

Augustikuu käes,aeg mõelda neljandale osavõitlusele.
Kuidas meeldiks nädalavahetus 23-24?
Läbiviimise kohaks võiks olla ehk Kollane plats või ehk hoopis Viljandi (täna oli sellest Reinuga põgusalt juttu-neil oli plaan midagi sel nädalavahetusel ette võtta)?
Mida arvate- nii ajast kui kohast?Eks Kollane plats oleks nagu rohkem käepärane,aga Viljandi jälle huvitavam-samas kaasnevad transpordimured.
Mida arvate?
mart63

Post by mart63 »

Mulle meeldiks 16,17 august. :P
vallojoe

Post by vallojoe »

mart63

Post by mart63 »

Võistlust ei saa korraldada kohas kus lendamine on, et: "ah saab kudagi üles ja maha", lendan ühel vabaõhuetendusel juba teist aastat. Enne kui polnud kohapeal käinud, lubati suure suuga, et platsi on mitusada meetrit, tegelik plats oli hoopis mere ääres ja autode, majade vahel. Võhiku mainitud "suur ja sile" plats ei ole enamjaolt seda mudellenduri jaoks. :wink:
Marek

Post by Marek »

Ma arvan, et Vallo vihjas ürituste kokkulangemisele? 24 oleks ju sobilik aga kohaks võiks olla ka Vasalemma? Laurinko pakkus Ridalis selle idee välja, et me järgmise võistluse tema platsil teeks.
vallojoe

Post by vallojoe »

Marek wrote:Ma arvan, et Vallo vihjas ürituste kokkulangemisele?
Just.
tarts

Post by tarts »

Laurinko tahtis jah koos Soome meestega midagi lennupäevade sarnast korraldada, selleks ajaks pidi ka L-39 valmis olema. 8)
Mulle vist 24 ei sobi.
Raits

Post by Raits »

mulle sobiks 16.-17.-s.Kui ilmaprognoos lubab teeks Kollasel või Vasalemmas.Kollasel pole veel toimunudki ,äkki seal?23.-s ja 24.-s ei sobi.
mart63

Post by mart63 »

Raits wrote:mulle sobiks 16.-17.-s.Kui ilmaprognoos lubab teeks Kollasel või Vasalemmas.Kollasel pole veel toimunudki ,äkki seal?23.-s ja 24.-s ei sobi.
Sekundeerin.
Kuno

Post by Kuno »

mulle ei sobi 16. ja eriti ei sobi 17.08 :cry: Äärmisel juhul sobiks 16.08 ja Viljandis.
Samas-kes ütles,et me selle IV osavõistluse peame augustis tegema - teeme hoopis septembris,kui kõigil ehk aega rohkem on.
Ropka

Post by Ropka »

16-17 ja 23-24 on mul teised tegemised, sel ajal ei saa hästi liituda

september pole ka ju paha mõte

see peaks vist viimane võistlus olema sel aastal? seega väga kiiret pole ju
kogun vanu vene lennukimootoreid
Marek

Post by Marek »

Mina arvan, et septembris võib veel üks teha. 3 h nt Kollasele platsile minna ja see ais ära teha ei tohiks probleem olla, iga edasinihutamine on jama. Augustis tuleb kindlasti ära teha.
Kuno

Post by Kuno »

Augustis tuleb kindlasti ära teha.
aga millal?Tundub,et hetkel sobivat nädalavahetust nagu polegiSamas - äkki tähistaks Eesti taasiseseisvumispäeva,so 20.08 ja kalendris punane,ehk vaba päev, Kollasel platsil F3A võistlusega :idea: Millised on arvamused?
Raits

Post by Raits »

30.-s ja 31.-e on mul ka vaba,minu poolest võiks ka 9.-ndal või 8.-ndal teha.Organiseerimiseks jääb aega ainult vast vähevõitu.
Marek

Post by Marek »

20 ju väga hea mõte, vaevalt keegi selleks üheks päevaks kuhugi kaugele sõidab, võib ka ju vabalt 19 või 21 sel, keegi pole ju öelnud et peab nädalavahetusel tegema, kell 18:00 regamisega alustada ja 21ks on asi läbi kindlasti. 5 inimest lendavad ühe seeria läbi 30 min-ga. Rajaehitajad (nt mina) või juba 17:00st raja paika panna (seda võib ka mil iganes varem teha). Pole üldse probleemi võistlus 2 h-ga ära teha kui kõik on eelnevalt valma.
tarts

Post by tarts »

20 täitsa OK minu poolest
Raits

Post by Raits »

mida arvate 15. aug-st? See sobiks mulle kõige paremini.Hakkaks kl. 18.00 pihta.Ma olen 17.--28. aug. ära.
Kristjan

Post by Kristjan »

Tehke septembris, siis on kõik mehed kohal ja ilmad veel OK.
Marek

Post by Marek »

Päris head ennustusvõimed. Iga kuu on nii et kellelgi ei sobi üks või teine päev jne, vaadake kasvõi eelmisi registreerimisi. Kuupäev paika ja kui minimaalne arv mehi kohal, siis tehakse ka asi ära.
Kuno

Post by Kuno »

Kuidas selle 20.ndaga oleks-minumeelest kõige parem lahendus :?:
Kristjan

Post by Kristjan »

Marek wrote:Päris head ennustusvõimed. Iga kuu on nii et kellelgi ei sobi üks või teine päev jne, vaadake kasvõi eelmisi registreerimisi. Kuupäev paika ja kui minimaalne arv mehi kohal, siis tehakse ka asi ära.
Eesmärk ikka võimalikult palju mehi kohale saada ja ilmselgelt septembris on vähem eemalolekuid kui augustis.
Raits

Post by Raits »

Selge on see,et alati kellegile ikka ei sobi.Korraldajale jäägu otsustusõigus.Tegelikult tuleks järgmiseks aastaks kalenderplaan teha.See paneks asjad paika.Kõigil on sellisel juhul pikalt ette teada ning saab oma plaane ette teha.
[J]

Post by [J] »

Ehk raske uskuda, aga september on väga harvadel aastatel hea lendamise kuu. Pakun, et 4-st nädalavahetusest 3 on tavaliselt küllalt hullud võistluse jaoks.
Eesti head kuud on mai, juuni, juuli, august.
Fiks kalenerplaanile on F3A-s tõesti paras aeg juba, sest on olemas nii võistluste tegijad kui võistlejad.
Marek

Post by Marek »

Kristjan wrote:
Marek wrote:Päris head ennustusvõimed. Iga kuu on nii et kellelgi ei sobi üks või teine päev jne, vaadake kasvõi eelmisi registreerimisi. Kuupäev paika ja kui minimaalne arv mehi kohal, siis tehakse ka asi ära.
Eesmärk ikka võimalikult palju mehi kohale saada ja ilmselgelt septembris on vähem eemalolekuid kui augustis.
Ei, F3A meeste eesmärk on see aasta võimalikult palju võistelda, sest nii saab uusi kohtunike juurde ja uusi lendajaid, kes on selle võistlusmomendi läbinud ja seda kõike on vaja selleks et järgmine aasta saaks juba õigetel Eesti meistrikatel kvaliteetselt lennata heade kohtunikega ja lenduritega ja võistluste läbiviijatega. Kui ikka 5 inimest tulevad lendama siis nii lendamegi. Olen täiesti kindel, et olgu ükskõik mis kuu siis 1-2-3 inimest ikka tulla ei saa, olgu siis puhkamas või vanaemal abis. Meil on vaja võistlemise kogemust, uusi kohtunikke ja võistluste läbiviijaid kes on asja läbi teinud. Ja kui võimalik teeme septembris veelgi ja kui hästi läheb siis kasvõi oktoobriski.
Einar Ridalist

Post by Einar Ridalist »

Tere
Ridalis toimuvad purilenduritele lahtised täpsusmaandumisvõistlused septembris-oktoobris mingil laupäeval, lende tehakse päevas umbes 70-90, vaid korra oleme üritust ilma tõttu nädala võrra edasi nihutanud. Ilmad tavaliselt sel ajal head, miskid "vananaiste suved" jne. Ridalis võiks septembris-oktoobris ka mingi mudelivõistluse teha, sponsorluse korral ka esimesele kolmele meie poolt auhinnad. Kui on olemas lennutajatepoolne huvi.
Tervitades Einar Ridalist
Kuno

Post by Kuno »

Teeme 20.08 selle võistluse ära.Praegu teadaolevatel anmdetel on võistlejaid:
1.Kuno
2.Marek
3.Tarts
4....
jne
Võistleme Kollasel platsil.
Hakkame registreerima!
mart63

Post by mart63 »

Mis kell võistlus toimub? viie-kuue paiku?
Kuno

Post by Kuno »

Kuna on puhkepäev,võiks alustada juba nii 1200,aga eks tuleb ilma jälgida.Kollasel on muidugi õhtupoolikuti päikese asend parem,aga jälgime olukorda.
mart63

Post by mart63 »

Õhtul tehes saaks enne võistlust veel lennutada/harjutada. Päiksega lennata küll hea pole..
Marek

Post by Marek »

Ei tea kas Kolja nt ei tahaks võistelda? Aleksandr?
Post Reply