Kiiresti see sõidab ? manööverdab hästi ? ja on esimeseks lennukiks hea ? kumb võtta esimeseks lendajaks kas lennuk või kopter (mtlen ikka shiukseid väikseid nagu see lennuk)
ega see vist päris seda lennutunnet ei anna küll, aga midagi sarnast. Aga ma pigem muretseks selle kui pisikese kopteri. endalegi vaja, vabal ajal hea kärutada ma kujutan ette.
No kui see parem kui koperdis siis võtan selle .... aga kas see ikka õuues sõitmist kannatab ? Kus saaks sellist asja üldse ?äkki keegi tahab enda oma müüa.
timmpz wrote:No kui see parem kui koperdis siis võtan selle .... aga kas see ikka õuues sõitmist kannatab ? Kus saaks sellist asja üldse ?äkki keegi tahab enda oma müüa.
Juhul kui tuul on 0m/s või vähem. Juku, Kaubamaja, Novalux, 400 - 700 EEK, ei taha
timmpz wrote:A kumb mõtekam kas 150.- eegu eest osta helikopter fairy mis on katki ja see siis ära parandada et mingi 250 kr läheks või osta see lennuk
See on juba Sinu isiklik otsus - kumb Sulle rohkem meeldib, kas kopterimajandus või lennukimajandus? Kusjuures - mõlemad neist on suhteliselt purunematud, seega äkki keegi hea inimene lubab Sul enne lõppliku otsuse tegemist proovida.
PS. Mina isiklikult alustaksin küll natukene rohkem "päris" mudeli moodi riistadega (kas siis Lama või PapistPiper, kui säästualgust teha).
aga kas ise lennuki tegemine raske ? Mul on mingi vana niko auto rataste keeramis mootor ja mootor ,proovisin seda rataste keeramis mootorit koos ühe patakaga paberlennukile panna aga kukkus kole kiiresti alla ... äkki keegi pai laps annaks joonised või midagi sellist ? alguseks oleks hea isegi see kui lennuk aint õhku läheks ja seal omaette tiirutaks
mis lennukisse puutub, siis selle raha eest mis ta eest küsitakse on fun'i piisavalt. Ega ta eriti hästi ei manööverda ja ka levi väga kaugele ei ulatu, aga ta lendab ja teda saab juhtida ja katki on teda kah raske teha. Lennatakse sellega õues ikka, või siis ehk ka kooli võimlas saaks.
Silverlit Palm-Z lennukeid oli mõned nädalad tagasi Maxima XX poodides, hind 399 kr. http://www.silverlit-flyingclub.com/palmz.htm
Õhtuti tuulevaikse ilmaga on väljas päris hea lennutada. Toas lendamaõppimiseks peab väga andekas olema, aga suurem saal on ka OK.
Vaatasin netist videosi et oli tehtud cocacola pudelist lennuks et ette otsa surutud mootor siis pudeli sees vedeles akupakk 8 akuga ja siis oli veel tiivad tehtud kah pudelitest .. kas selline võib lennata ka ?
timmpz wrote:No kui see parem kui koperdis siis võtan selle .... aga kas see ikka õuues sõitmist kannatab ? Kus saaks sellist asja üldse ?äkki keegi tahab enda oma müüa.
Juhul kui tuul on 0m/s või vähem. Juku, Kaubamaja, Novalux, 400 - 700 EEK, ei taha
milline näeb välja 0m/s'st väiksema kiirusega tuul:D
Kindlasti ei soovita ise hakata "mingit" lennukit ehitama. See on väga suur ettevõtmine ja ka kulukas.
Odavam on poest osta mingi RTR algaja lennuk. Hiljem kui tahad hobiga edasi tegeleda ja juba asjast midagi ka jagad, võid ise lennuki ehitada. Mina isiklikult pole ühtegi lennukit ise ehitanud ja ilmselt ei juhtu seda ka niipea.
Jooniste lugemiseks ja printimiseks vaja programmi.
Vaja tiiva profiili sablonit(vineerist näiteks) ja siis vahust kuuma traadiga lõikad välja. Siis kereks võtad suusa kepi. Kiilu ja kõrgustüüri võid teha näiteks pitsa karbist(deproni laadne). Natuke kleep linti kahh! Tehnika tellid Hiinast. Lennuki tegemiseks kulub ca 0,5 päeva, tehnika tellimiseks ca 3 nädalat.
Aga kas on üldse mingit võimalust saada omale 500 eegu eest lennuk... suht vahet pole kas saab ise juhtida või niisam lendab omaette teava all nagu paberlennuk..
Paldiski mnt.125 ja kui ma nüüd ei valeta siis vist 280 eek,laed ja lased lendu,juhtida ei saa aga lendab kenasti(ka puu otsa muide)aga kui puud ei juhtu olema siis maandub ka kenasti.
prederik wrote:Silverlit Palm-Z lennukeid oli mõned nädalad tagasi Maxima XX poodides, hind 399 kr. http://www.silverlit-flyingclub.com/palmz.htm
Õhtuti tuulevaikse ilmaga on väljas päris hea lennutada. Toas lendamaõppimiseks peab väga andekas olema, aga suurem saal on ka OK.
Käisin tõin prooviks ära, täitsa saab suuremas toas ka hakkama. Nii, et timmpz sinu nõudmistele vastab täiesti.