Tiivad pooleks

Suured ja väikesed õnnetused mudelitega...
Post Reply
villy93

Tiivad pooleks

Post by villy93 »

Kyosho Cessna Skylane 182
Oli kuskmine tuuleke, aga mitte liiga hull. Kui pöördesse läksin oli tuul otse tiibadesse. Peale õnnetust nägin et üks tiivakummidest oli ennast murtud kohta vahele söönud, aga ei ole kindel et see õnnetuse põhjustas.
www.zone.ee/villy1337/accident.mpg

Ps! Kumbki neist kes räägib ei ole mina :p
Risto19

Post by Risto19 »

Mul juhtus ka sama asi selle lennukiga nüüd hiljuti. Lõi tiiva plaktsti teisega kokku ja tuli nagu kivi potsti alla.
tel:56950993
felch

Post by felch »

Liiga tugeva tuulega olen kooliajal ise ka ühe omatehtud plaaneri tiiva murdnud. Üles vedades unustasin taha vaadata ja järgmisel hetkel tõsteti tiivad nagu käed pea kohale ja -> matc maha. Vahust tiib peab ilmselt veelgi vähem vastu. Arvatavasti oli see crashi põhjus ja kumm sattus alles hiljem rebendi kohale.
Kunagine Hobikeskus Järvel (nüüd enam pole) müüs sellele lennukile ja üldse Kyosho mudelitele asju. Tiib oli neil letis olemas kindlasti. Kusagilt lugesin, et neil on nüüd mingi netipood.
Pole midagi paremat halvast ilmast !
Risto19

Post by Risto19 »

Ma sain enda tiivast veel asja ja lennuki sain ka taas lennukõlbulikuks, ning eile täiesti tuulevaikse ilmaga lendasin ja juhtus taas sama asi, aga eks kui tiiba remontida, siis see sama kvaliteet ikka enam ei ole. Varem või hiljem see paranduskoht väsib. Nüüd tuleb taas lennuk lahti kiskuda ja üritada uuesti kas saab ta veelkord jalule või läheb seekord lennukite surnuaeda esimeseks kannatanuks. Kui peaksin lendama saama siis tuleb tiivale mingi toestus alla leiutada et seda enam juhtuda ei saaks. Igatahes otsisin ka juppe sellele ja ei leidnud kusagilt, lõpuks sain inimeselt kellelt lennuki ostsin internetipoe aadressi kust saab. www.hobikeskus.ee aga hinnad on suht soolased 817 krooni kere, 817 krooni tiib ja ilmselt samapalju veel sabatiivad. peaaegu sama rahaga saab juba uue lennuki.
prosper

Post by prosper »

Aga areta siis liistud nii ette kui taha, vastavalt profiilile.Või pane vardad sisse . See ju vahust tiib. Või tee ISE uus .
Ervin2

Post by Ervin2 »

Sedatüüpi masinatel peaks olema tiivatoed,mis alt tiiba takistavad kokku murdumast,mul oli ka selline Piper.
http://gallery.pistik.com/albums/album18/Piper_006.jpg
Harjumaa-Tallinn-Harjumaa
Spectrum DX9 2,4G
FOX EPO Glider 2,3M
DISCUS CS 2,6M
PROXIMA II 2,8M
CONDOR 2,5M
VOLARE 230
ELIPSOID EVO 280
Hot Pepper 3D
Durafly™ HyperBipe 900mm EPO
Risto19

Post by Risto19 »

Sel korral muutus lennuk kahjuks taastamatuks suht nii, et proovin depronist uue lennuki teha ja viskan elektroonika sinna peale, ehk õnnestub:)
Ervin2

Post by Ervin2 »

Pane pildid üles,ma ei usu et see asi nii hull on. Vahust mudeleid on väga mugav taastada,peaasi,et tükid alles oleksid
Harjumaa-Tallinn-Harjumaa
Spectrum DX9 2,4G
FOX EPO Glider 2,3M
DISCUS CS 2,6M
PROXIMA II 2,8M
CONDOR 2,5M
VOLARE 230
ELIPSOID EVO 280
Hot Pepper 3D
Durafly™ HyperBipe 900mm EPO
felch

Post by felch »

Pole midagi paremat halvast ilmast !
Risto19

Post by Risto19 »

Jäite hiljaks, tootsime juba depronist uue lennuki Ultimate ja cessna ristsugutis tuli ja cessna jäägid läksid käiku, nüüd vaja veel testida, kas lennata jaksab, kui ilma on saab homme ka testitud nii et pöidlad pihku.
Aga see cessna ise oli pm üliõhuke plastik ja siis vb 1mm deproni kiht ka peal. Korra juba parandasime deproni tükkidega ära, aga teist korda oli juba kahtlane äri. Tuleb loota, et uus masin lennuvõimeline on:)
Post Reply