uitmõte
uitmõte
Tuli selline imelik mõte.et lennutaks aircombatte ja laseks sinnajuurde ilutulestiku mini rakette,mis pauku teeksid.Selle jäädvustaks muidugi kaameraga.Huvitav mis sellest välja tuleks.Pange ka omapoolseid varjante ja mõtteid ,võib päris huvitav projekt tekkida.
Re: uitmõte
Vägagi ohtlik mõte tundub minu meelest olema.Raits wrote:ja laseks sinnajuurde ilutulestiku mini rakette,mis pauku teeksid.
Tõenäosus, et rakett stardib viivitusega ja näiteks publikusse on liiga suur. Samuti võib rakett lennata mittepublikusse suhteliselt ettearvamata kohta (something like põhukuhi).
Kas just kividegatola555 wrote:mingisuguse maapeal oleva objekti kividega pildumine oleks küll vahva. Saaks päästiku süsteemi aretada ja täpsust harjutada.
Aga mina pakuksin välja mujal maailmas popid jahupommid
- kas siis ühekordne või mitmekordseks kasutuseks mõeldud kerge konteiner, täidetud loodusliku pulbrilise ainega.
Erinevalt kividest on
* "plahvatus" pisut ilusam vaadata
* "plahvatuskoht" jääb märgistatuks
* kui kukub ka kellelegi pähe, ei ole tulemused nii letaalsed (välja arvatud, kui "pomm" kukub Kopli Googale pähe ).
Ma arvan,et asi ei ole väga ohtlik.Tule kustutid võib igaks juhuks ka kaasa võtta.Kuival ajal ei tasuks seda siiski teha.Aga praegusel märjal ajal ei tohiks midagi hullu olla.Kasutama peaks ainult poest kättesaadavaid uusaasta rakette,mis õhus juba ära põlevad.Kui neid kasutada õigesti ei tohiks midagi juhtuda kui just lennukid pihta ei saa,mis on aga väga väikese tõenäosusega.Air-combati lennukitele aga eriti pomme peale ehitada pole mõtetki,just nende väiksuse tõttu.