Tere.
Oleks vaja kontakti inimese-inimestega, kes viitsiks 06.11 Tartumaal, Alatskivil, mõnda mudellennuaparaati(lennuk, kopter) pereürituse raames näidata ja oskaks sellest lahedast lennutamise tegevusest sütitavalt rääkida. Plaanin pisikese pundi kokku ajada, isad ja pojad, ehk ka emad ja tütred, kellega koos sellise vabaajaveetmisega tegelema hakata. Sain pisiku Ridalis, kui ühe projekti raames lapsi lennukeid näitama viisin. Pooled noored on huvi üles näidanud, aga tahaks vähe rohkem teada- näha. Sama päeva kohta on automudelistid juba oma jah sõna andnud. Tahaks teha sellist head päeva kus saab alguse uus ja hea tegevus noortele joomise alternatiiviks. Saan ka mingit kompensatsiooni kütte eest pakkuda. 5285658, Andrus.
Abipalve
hei.
ridalis olin see mina.oleksin ka nõus tulema ja rääkima uuesti ja põhjalikumalt.kaasa lennuk,kopter ja simulaator mida saite proovida ka ridalis.
hea oleks kui oleks ka olemas projektori millest pilt lasta seinale et oleks paremini näha.läpaka monitor liiga ebameeldiv.
ridalis olin see mina.oleksin ka nõus tulema ja rääkima uuesti ja põhjalikumalt.kaasa lennuk,kopter ja simulaator mida saite proovida ka ridalis.
hea oleks kui oleks ka olemas projektori millest pilt lasta seinale et oleks paremini näha.läpaka monitor liiga ebameeldiv.
53457079
Ridali lennuklubi.
Ridali lennuklubi.
üritus on 06.11.2008 ja algusega 16.30 kella aeg on suht õhtune.
plaanis minna aga demolend suht kahtlane(väljas),sise ruumis võimalik kindlasti elektrikaga ja kopteriga lamaga näiteks(suur spordisaal).
väljas nitrokaga 50% tõene aga palju sõltub ilmast viimasel ajal sajab,tormab ja sellel kella ajal hämar.see selgub siis kui aeg käes,tühja lubadust ei taha anda.
kõik on veel lahtine aga räägitud on ja esmane plaan on minna.
kas oleks veel ühinejaid,üksi kõigile ja kõigele vastata on raske.
plaanis minna aga demolend suht kahtlane(väljas),sise ruumis võimalik kindlasti elektrikaga ja kopteriga lamaga näiteks(suur spordisaal).
väljas nitrokaga 50% tõene aga palju sõltub ilmast viimasel ajal sajab,tormab ja sellel kella ajal hämar.see selgub siis kui aeg käes,tühja lubadust ei taha anda.
kõik on veel lahtine aga räägitud on ja esmane plaan on minna.
kas oleks veel ühinejaid,üksi kõigile ja kõigele vastata on raske.
53457079
Ridali lennuklubi.
Ridali lennuklubi.
Mno minust endast mingit erilist sõitjat sinna ple ning lendajat kah mitte, kuid tahaksin kah kuulama tulla häid soovitusi/nõuandeid. Et kui keegi trt peale võtaks ning ise kah tagasi tuleks oleks ok. aa mnoh eks näis mis saab:D
Quick Ep 10
Robbe - Silence
Graupner - Sky Hero (7,5cc)
Extra 330L + Smoke (35cc)
Robbe - Silence
Graupner - Sky Hero (7,5cc)
Extra 330L + Smoke (35cc)