Hei!
Ilmaennustus tõotab vaikset tuult ja usht vähe miinuseid, kui mitte plusse isegi. Kas lähme nüüd Piibe mnt-le? Mina lähen igastahes sinna, seal pidi kena asfalt väljas olema, kuigi nüüd ju sadas paar päeva lund aga kui keegi satub juhuslikult sinna kanti enne nädalavahetust, siis andku teada! Harkul oli viimane kord iga paari minuti tagant jäävärinaid:D ja kõhet tekitavaid ragisemishääli - kuigi jää on veel tegelt suht paks.
Suhtlesin täna Valeriga Haapsalust.Oli saanud Wilga kapoti ja uksed valmis ja plaanib katsetama minna.Kuidas oleks,äkki ühineks ja võtaks nädala lõpus suuna Haapsallu?
Minu reede öö vastu laupäeva töise aktsiooniga sisustatud, niiet kui ma laupäeval just vigasid ei lapi ja võrgus satikaid taga ei aja, siis ma tegelen väljamagamisega.
Aga pühapäev oleks isegi mõeldav midagi korda saata....
Käisin täna Harkut vaatamas - lumega on probleeme - vahepeal sadanud lumi on 5-10 cm paks ja üsna raske.Ilmselt tuleb ratastega lennukite puhul eelistada Piibet.
Nõrga jää peale ei tahaks ka eriti minna,õhuvõitlust saab Kollasel ka lennutada,ratastega lennukit ei viitsi veel lennutada.Seal suured põllud,kuhugi ikka ligi saab.Minu poolest siis Kollasele minek.
Kollasel käidud,ligipääs hea ning kõhule maandujatele väga head tingimused.Sai lennutatud nii Mustangi kui ka FW-i.Kõik seoses lennutamisega sujus hästi.
Mul autoga väheke probleeme kuid üritaks siiski minna.Läheks hommiku poole,mingi 10.30-ks,pärast ei ole vist aega.Mart,kas sul mingit linti on?Prooviks lindiga ka lennata.
Mina ja veel neli lennu huvilist käisime "Sindi taga" põllul. Oli plaan teha väikeste vahukatega õhuvõitlust, aga....lindid jäid koju. Kärutasime niisama.
mart63 wrote:Kuidas siis inimeste lennutamised möödusid?
Mina ja Raits lennutasime kollasel ww2 sõjalinde, Kuno käis ka korra piilumas.
Ja mina vana narr käisin Piibel
Muideks, keski olevat ka Maardu järvel lennanud, aga kui mu kaaspiloot mudelit mainis, olin juba sobivast peatuskohast mõõda kimanud...
Laupäeval sai Piibel käidud - päris normaalne oli,kuigi rada kitsas ja maandumisel tuli üsna lähedalt autodest mööda lennata.Pühapäeval ehmatas paks lumi ära - andsin loobumisvõidu ja imetlesin Raitsi ja Mardi sõjalindude lende -enda oma seel vähe toores,mootor ei käi ja viisnurgad peale kleepimata.
cuprum wrote:
Muideks, keski olevat ka Maardu järvel lennanud, aga kui mu kaaspiloot mudelit mainis, olin juba sobivast peatuskohast mõõda kimanud...
Hehee, see olin vist mina
Panin suusad alla ja väga mönus on lume peale maanduda
Tegelt mul vist üks video ka suuskadega lendamisest, kui viitsiks võiks kuskile ülesse ka panna.