Lennuplats ida tallinnas või Tallinnast ida poole

Teavita toimuvatest võistlustest ja kokkusaamistest ning treeningutest.

Moderators: Marek, mart63

Post Reply
chris

Lennuplats ida tallinnas või Tallinnast ida poole

Post by chris »

Tere,
Ons Tallinna ida servas või siis kasvõi natsa Tallinnast välja ida poole minna mõnda head lennutamis platsi kus rahhwas lendamas käib?
Minu häda ikka see et Hüürule sõitmine võib jääda viitsimise taha kinni. Ise elan PiritaKosel.
Lagedi, Loo, Kostivere, Jõelähtme kandis lagedat ala on ju üüratuma palju.

Simu tunde on saanud juba omajagu, lennuk vajaks ka lõpuks tuulutamist.

Leidisn sellise viite siit foorumist, ons see koht ikka kasutusel? See oleks mulle iseenesest egoistlikult lähedal käia lennutamas.
Siin samas pildi üla servas Vabaõhukooli tee ja Narva mnt vahel on ka hea suuremgi plats, sõidutee on ainult liiga ligi, samuti võib leida seal koertega jalutajaid.

Image
cuprum

Re: Lennuplats ida tallinnas või Tallinnast ida poole

Post by cuprum »

Minu teada sealkandis keegi eriti aktiivselt ei lenda, kuigi Sinu pakutud koht peaks enam-vähem otse Mareki akende all olema ;)

Mis aga Hüürusse, esimesse lendu ja viitsimisse puutub, siis julgen arvata, et see viitsimine on viitsimist väärt. Kasvõi seepärast, et keegi "tuulutatava" enne lennuüritust kriitilise pilguga üle vaataks.

A kui Hüüru ei viitsi, siis tule homme Piibele ;)
mart63

Post by mart63 »

Näidatud lennuplats <--------> Tallinna lennujaam = >5miili ? Lähemal kui 5 miili ei tohi lennata, TEGELIKULT.
Marek

Post by Marek »

Viitsimisest veel niipalju, et Šeriff tuli Võru lähedalt üks õhtu 2 tunniks Tallinnasse (Piibe mnt-le) lendama, et kogenumad mudelistid saaksid lennuki üle vaadata ja esimesed lennud ära proovida. Peale seda on ta veel siin lendamas käinud. Hüüru sõita ei tohiks küll kauge olla? Seal platsil lennates minu aknasse lendad, siis ma saan vihaseks küll. Kindlasti häirib see ka paljude rahu - või on sul elektrikas? Mina seal platsil lennata ei soovita. Ratastega lennukiga nagunii seda seal teha ei saa ka. Tule Piibele või Hüüru!
lauri
Administrator

Post by lauri »

Ei ole suurem asi plats, algajale või esimeseks lennuks kindlasti ei soovita.
Lauri Laidna - www.pistik.com
chris

Post by chris »

Olgu, tänan. Võtan nõu kuulda ja panen rattad esimesel võimalusel alla.
Järgmsed kolm päeva veedan Saaremaal, kui tagasi saan siis tulen lennutama. Ilmselt siis nädalavahetus või järgmise algus.

Lennuk on Cessna taoline, 4 kanaliga elektrikas. 1,1m tiivad.
Tean, et nüüd mõni ütleb selle kohta, et pole suurem asi algaja lennuk, aga nii see nüüd on jah.
Post Reply