Oli niuke võimalus osta see mudel.Aga probleem selles ,kui mootori tööle paned hakkavad mõlemad (2 tk) servod kaootiliselt edasi tagasi siputama.Mida ette võtta?Mida probleemi?Mudel pole kordagi veel lennanud ega ka krässinud.
Kui mootor ei tööta siis on ok .
kyosho stratus 2000S
- mg3a1@hot.ee
Nu eks Sa katsu sellel konkreetsel mudelil regu vastuvõtjast kaugemale asetada. Õlled saad, kui Sul see originaaltehnikaga õnnestubmg3a1@hot.ee wrote:Regu vastuvõtjale liiga lähedal
Hint see, et minu mäletamist pidi oli sellel apastraadil "kõik ühes" õnnetus pardal. Aga suur-vooludes võib ikkagi probleem olla. Kui regut mitmeks tükiks lahata ei õnnestu, siis võiks näiteks mootori harjadele/filterkondekatele kriitilise pilguga läheneda. Kui lennundushuvi suurem, siis aga selle ülalpoolpakutud õlle ebaausate võtetega (tehnika väljavahetus) välja teenida.
Muidugi huvi suurem aga mitte rammimises .Tegelikult hoopis 2,4 peale sättida nii et saaksin kas futaba või spektrumi pulti need .Cuprum sa tunned asja ja õlled joome kindlasti ära aga soovita mulle ennem hinnapoolest vahetus mis rahakotti keeristormi ei tekita ja mida ka edaspidi kasutada kui mingi sarnane plank võtta.(koos mootoriga)
Nu algatuseks Sul vaja:
* Miski "harjadega" ja NiMh regu - oli vist originaalis selline komplekt patareist ja mootorist. Vaadata/kontrollida igaks juhuks, et asi ka BEC-i omaks.
* kaks servot (kui ma õieti mäletan, siis FS-60 peaks sinna nende viietraadiliste asemele minema.
Nu ja edasi loomulikult saatja/vastuvõtja täpselt Sinu maitsele. Ennem oleks muidugi kaval välja mõelda, et kumma 2.4G paati siis ronida - Fut või Spectrum
Lisalugemist:
Siin üks/kaks näidiskonf(i) kirjas, kuid nemad ka mootori välja vahetasid - Kuna S2000 suht heade planeerimisomadustega, siis mina seda isegi ei teeks (mootorit kulub suht vähe).
[/url]
* Miski "harjadega" ja NiMh regu - oli vist originaalis selline komplekt patareist ja mootorist. Vaadata/kontrollida igaks juhuks, et asi ka BEC-i omaks.
* kaks servot (kui ma õieti mäletan, siis FS-60 peaks sinna nende viietraadiliste asemele minema.
Nu ja edasi loomulikult saatja/vastuvõtja täpselt Sinu maitsele. Ennem oleks muidugi kaval välja mõelda, et kumma 2.4G paati siis ronida - Fut või Spectrum
Lisalugemist:
Siin üks/kaks näidiskonf(i) kirjas, kuid nemad ka mootori välja vahetasid - Kuna S2000 suht heade planeerimisomadustega, siis mina seda isegi ei teeks (mootorit kulub suht vähe).
[/url]