10.-11. septembril ületati Klementjeva mäeveerul Ukrainas kehtiv senine mudellennukite kestvuslennu rekord.
Ületati plaaneriga "Supra" pilootide Aleksander Vasiljoki ja Valeri Mjakinini (mõlemad Rossia) poolt.
Tulemus on 39 tundi 3 minutit ja 9 sekundit. Samaaegselt tehti ka rekordit kaugus ringis ja saadi tulemuseks 777 kilomeetrit.
Vaadates neid nägusid,tundub,et olen just õiges eas,et mudellennundusega alustada.Minu puhul rohkem,et mitte lusikat nurka visata,peale pisikesi nurjumisi.
Harjumaa-Tallinn-Harjumaa
Spectrum DX9 2,4G
FOX EPO Glider 2,3M
DISCUS CS 2,6M
PROXIMA II 2,8M
CONDOR 2,5M
VOLARE 230
ELIPSOID EVO 280
Hot Pepper 3D
Durafly™ HyperBipe 900mm EPO
Mäeveerul pole ju akudega probleemi, need siis rohkem nagu ballasti asemel.
Kui tüüre eriti ei liiguta.......vöi on käik väikseseks aetud.....
Huvitab mind rohkem see, et kas kasutati ühte vöi kahte saatjat, seda aega ilmselt saatjat enam peos ei hoia, et annad teisele üle, peaks kaelas, seljas, rippuma. Vöi kasutasid üldse autopilooti?
Mulle tundub, et suurimaks probleemiks kujuneb sellisel üritusel inimfaktor.
Esimesed 12 tundi lähevad ilmselt ladusalt, peale seda on väljas kottpime....
Igal-juhul on märkimist vääriv üritus.
Tuleval nädalalöpul ka ju eestimal pika lennu üritus.
Tegin veel ka kiire arvestuse, et keskmiseks kiiruseks tuli pea 20 km/h, ehk ca 5,5 m/sek.
Siit hoopis imestus, et köva kael pidi meestel olema, kui kasutati 200m baasi, siis tunnis pidid nad ca 100 korda paremale ja vasemale vaatama.
Paljalt sellest hakkaks juba pea ringi käima.
100%-st autopilooti raadiojuhitavate rekordil kasutada pole lubatud (gürod jne mingi uduse piirini on võimalikud).
Nende öölennu parim tehnoloogia on minuteada prožektorid ja helendavad ribad või kile lennukil - kõrva esiservad hiilgavadki kahtlaselt! Kunagise 33 tunnise rekordi omanik A.Smolentsev rääkis, et nii paistab nagu päeval, igal juhul nägemise probleeme pole!
Pildil kahel pool Mjakinini pead (sinises) on mingid ümmargused heledamad ringid. Ehk need ongi prožektorid?
Copy-pastet pildil olijatest (see nimekiri ilmus hiljem):
Pilt tehtud vahetult peale maandumist ja nimed vasakult-paremale:
Валерий Солеций - официальный наблюдатель ФАС России,
судья Павел Васяков,
пилот Александр Василюк,
пилот Валерий Мякинин,
судья Роман Масловский