Elas kord üks hõljutuskopter.

Teavita toimuvatest võistlustest ja kokkusaamistest ning treeningutest.

Moderators: Marek, mart63

Post Reply
usamees

Elas kord üks hõljutuskopter.

Post by usamees »

Nüüd aga raptor30-53redline. http://www.youtube.com/watch?v=7N1-TXelDB4 ja siis veel sama lennupilt kopteri seest,ehk täpsemalt,läbi flycamone2 silma.http://www.youtube.com/watch?v=YVztHwbKUU8
Last edited by usamees on Sun Oct 04, 2009 4:31, edited 1 time in total.
titan

Post by titan »

Vähe selgituseks siis, algaja kopterihuviline ostis kunagi esimese kopteri oma ise enese tarkusest, nagu me enamus seda kõik teeme oma esimese mudeli ostul.
Asi lihsalt selles, et Raptor 30 ongi ettenähtud algõppeks ehk hõljutuskopteriks.
Tegelt ammu jäid juba mehele sussid väikseks, aga nüüd asendati mootor TT 39pro Redline53`ga ja tulemus on videolt juba näha :wink:
Raptor X50/Airwolf/Mi-24 Hint/Agusta 109/AH-1 Cobra/T-28 Trojan
don`t fly faste then yours angel can fly!
prosper

Tere!

Post by prosper »

Ma ootan huviga kui kõik see Aivaril ka tagurpidi õnnestub .Järgmine aasta Hiiumaal paluks.See mis näha sai oli ju aastakese tulemus ja ""algaja"" jaoks juba päris hea :D :D,Või mis sa Tiit arvad?Algõpe on juba läbitud?
titan

Re: Tere!

Post by titan »

prosper wrote:Ma ootan huviga kui kõik see Aivaril ka tagurpidi õnnestub .Järgmine aasta Hiiumaal paluks.See mis näha sai oli ju aastakese tulemus ja ""algaja"" jaoks juba päris hea :D :D,Või mis sa Tiit arvad?Algõpe on juba läbitud?
Tegelikult tema kõrval olen mina poisike veel. :(
Mehel on lihtsalt piisavalt ja pikalt kogemusi mude kopteritega, siiani on see suurema tehnika võimekuse taha takerdunud. Siin pole vaielda midagi. 8)
prosper

Hola!

Post by prosper »

Eks jah algaja oligi jutumärkides.Kui huvi on suur saavutab palju lühikese ajaga.Aga palju on ju simu ka abiks olnud ja mäletamist mööda rääkis Aivar 400 tunnist.Ise harjutan ka simul sest kräss ei maksa simus midagi.Võiks küll niuke teema ka simus olla mis kõik selle rahasse paneb :D
titan

Re: Hola!

Post by titan »

prosper wrote:Võiks küll niuke teema ka simus olla mis kõik selle rahasse paneb :D
Ma pooldaks rohkem sellist maagilist programmijuppi, mis space klahvi põlluservale tooks... :)
Post Reply