Kas keegi lendab Easi Star-iga. Ostsin uue lennuki, kuid pole kordagi lennanud. Lugesin siit foorumist välja, et originaal saatja on jama. Äkki keegi oskab kommenteerida.
Kirjutasin natuke valesti. Kas keegi oskab soovitada saatjat mis lennutab minu kõiki järgmisi lennukeid ka.
Easy Star
Hei,
Hinna ja võimaluste poolest tundub, et Spektrumi DX6i on piisavalt hea pult.
Sellega peaks saama lennutada paljusid lennukeid kuni 6 kanalini.
Spektrumi vastuvõtjate valik on ka väga hea, plaanerite omast 12ch kuni ~2g pisivastuvõtjani 6ch.
http://www.fasthobbies.eu/spektrum-dx6i ... -1505.html
Samas kui arvad, et tuleviku vajadused kasvavad suuremaks siis
äkki peaks mõtlema veel parema puldi peale.
Sellest puldist samm edasi on Spektrumi DX7.
Muidugi on valida veel Futaba, Graupneri, Hiteci (Aurora 9 puldile on hea pakkumine hetkel) jne
2.4ghz pultide ja vastuvõtjate puhul pead arvestama, et eri brändide saatajad ja vastuvõtjad omavahel kokku ei sobi.
Ehk kui oled juba mingisse tootjasse investeerinud siis hiljem seda vahetades pead välja vahetama ka kõik sama tootja vastuvõtjad!
Hea oleks selline pult muretseda, millest kohe välja ei kasva vaid arenedes avastad puldilt järjest uusi vajalikke võimalusi.
Hinna ja võimaluste poolest tundub, et Spektrumi DX6i on piisavalt hea pult.
Sellega peaks saama lennutada paljusid lennukeid kuni 6 kanalini.
Spektrumi vastuvõtjate valik on ka väga hea, plaanerite omast 12ch kuni ~2g pisivastuvõtjani 6ch.
http://www.fasthobbies.eu/spektrum-dx6i ... -1505.html
Samas kui arvad, et tuleviku vajadused kasvavad suuremaks siis
äkki peaks mõtlema veel parema puldi peale.
Sellest puldist samm edasi on Spektrumi DX7.
Muidugi on valida veel Futaba, Graupneri, Hiteci (Aurora 9 puldile on hea pakkumine hetkel) jne
2.4ghz pultide ja vastuvõtjate puhul pead arvestama, et eri brändide saatajad ja vastuvõtjad omavahel kokku ei sobi.
Ehk kui oled juba mingisse tootjasse investeerinud siis hiljem seda vahetades pead välja vahetama ka kõik sama tootja vastuvõtjad!
Hea oleks selline pult muretseda, millest kohe välja ei kasva vaid arenedes avastad puldilt järjest uusi vajalikke võimalusi.
Kusjuures DX6i'le ja DX7'le saaks hetkel ka jõuluhinna teha, mõlemad on kohapeal olemas.
Huvi korral võta ühendust.
Huvi korral võta ühendust.
Fast Hobbies - Mudelipood internetis
Pärnu mudelipood - Lao tn 10-5, Pärnus
Tel: (+372) 712 00 11
E-post: info@fasthobbies.eu
Internetis: www.fasthobbies.eu
Sportlenduritele täielikult piisav. Kui aga plaan plaanerite peale edasi areneda, siis jääb 6 kanalit pisut väheseks, 7 võiks neid siis olla.mcmatrix wrote: Sellega peaks saama lennutada paljusid lennukeid kuni 6 kanalini.
Aga samas, see rohkem remargi korras õeldud, kuna olen näinud paari 6-kanalise kemiseerimisi pealt. Minupoolne soovitus, vaata väljapakutud (6ch) puldile soodne ostukoht, seejärel uuri, kui palju rohkem maksaks 7ch versioon, ning kui hinnavahe jalust nõrgaks ei võta, siis eelista seitset. Aga kordan veelkord, 6-7 vahe tuleb ilmsiks alles tõsise plaaneripühendumuse korral. (multifunktsionaalne koopia korral on ka 7 armetult vähe )
Lisaks siia juurde veel üsna palju võrgus "jalgu jäänud" Spectrumi "Bind&Fly" süsteeme, kus pakutakse täiskomplekti, millele on vaja ainult oma juba olemasolevat DSM(2) saatjat "tutvustada" ja siis lendu.mcmatrix wrote:
Selliseid süsteeme on ka "kõik ühes" komplektides, kuhu muu süsteemi vastu väljavahetus läheks vägagi tülikaks.
Väga asjalik soovitus. Samas, mina lisaksin juurde võimaluse alustada algul madalama taseme puldiga, ning paari aasta pärast, kui on otsustatud kindlalt tegelema jääda, siis alles osta proffikas.mcmatrix wrote: Hea oleks selline pult muretseda, millest kohe välja ei kasva vaid arenedes avastad puldilt järjest uusi vajalikke võimalusi.
Aga, eelpool pakutud Spectrumid peaksid olema alguseks ikka väga head ja ilmselt ka üsna hea hinnaga.
PS. Kui juba Spectrumi ja pultide peale läks, siis kas keski eestis ka tema "vanemat venda", ehk siis JR-i pakub?
Spektrum kui kaubamärk kirjutatakse "K" tähega ;)cuprum wrote:PS. Kui juba Spectrumi ja pultide peale läks, siis kas keski eestis ka tema "vanemat venda", ehk siis JR-i pakub?
Spektrum'il ja JR'il pole muud seost kui JR kasutab Spektrum'i DSM tehnoloogiat ja JR tootab Spektrum'i saatjad.
JR'i müüb Pilotage, seda teemat on siin foorumis juba arutatud...
Kui on tõsisem huvi JR saatja vastu, siis võid minuga ühendust võtta. Ma saaks tõenäoliselt selle sebida ametlikku teed pidi, koos vajalike EU paberite ja toimiva garantiiga.
Ok, minu viga Suhtelise kiirustamise tähe all ajasin ühe teise perekonnaga paralleeli...JazZ wrote:
Spektrum kui kaubamärk kirjutatakse "K" tähega
Hmm, kas seda on siis vähe? Tavatarbija näeb seda, et Spektrumi firmamärk lõppeb 7 kanali kandis, JR algab aga 9-st (tüüpilise weebipoodleja tähelepanek).JazZ wrote:
Spektrum'il ja JR'il pole muud seost kui JR kasutab Spektrum'i DSM tehnoloogiat ja JR tootab Spektrum'i saatjad.
Okas, jätan meelde ja konsulteerin jõuluvana rahakotiga, tegelikult küll vaatan, mida aastavahetus oma rahakotile teeb...JazZ wrote: Kui on tõsisem huvi JR saatja vastu, siis võid minuga ühendust võtta. Ma saaks tõenäoliselt selle sebida ametlikku teed pidi, koos vajalike EU paberite ja toimiva garantiiga.
Ma ei tea kas seda on vähe või palju. Ma lihtsalt kirjutasin seda selle pärast, et paljud arvavad (mina ka arvasin varem), et JR on Horizon'i kaubamärk. Isegi ühe JR kodulehe all servas on väga segane märge selle kohta. Aga uurisin järgi ja nii see siiski ei ole.cuprum wrote:Hmm, kas seda on siis vähe? Tavatarbija näeb seda, et Spektrumi firmamärk lõppeb 7 kanali kandis, JR algab aga 9-st (tüüpilise weebipoodleja tähelepanek).JazZ wrote:Spektrum'il ja JR'il pole muud seost kui JR kasutab Spektrum'i DSM tehnoloogiat ja JR tootab Spektrum'i saatjad.
(Spektrum on Horizon'i kaubamärk)
Pagana kaugele juba originaalsest teemast.... agaJazZ wrote: Ma ei tea kas seda on vähe või palju. Ma lihtsalt kirjutasin seda selle pärast, et paljud arvavad (mina ka arvasin varem), et JR on Horizon'i kaubamärk. Isegi ühe JR kodulehe all servas on väga segane märge selle kohta. Aga uurisin järgi ja nii see siiski ei ole.
(Spektrum on Horizon'i kaubamärk)
"Horizon Hobby is an employee-owned company and the exclusive North American distributor of JR products. " - peaks vist Horizoni & JR kohta kõige adekvaatsem info olema ( http://www.jrradios.com/AboutJR/AboutHorizon.aspx )
JR Propo ise peaks olema hoopis postiaadressilt 2-12, 2-Chome Eiwa Higashi-Osaka 577-0809 Japan, ning nemad siis on reaalsed "karbikeste" tootjad. Toodete ja koostöö/vahekordade kohta Spektrum'iga nende kohapealt aga kipuvad võrguväljaanded üsna kidakeelsed olema...