Trajektoor

See on koht, kus rääkida kõigest mudelitega seonduvast, mis teiste teemade alla ei lähe.
Post Reply
ussimuna

Trajektoor

Post by ussimuna »

Et mis see nimetatakse? Tuule suund muutus ootamatult :roll: http://www.levi.ee/file/lennu2.jpg
Marek

Post by Marek »

Seda nimetatakse HOLDINGuks, kuna lennuväljal oli nähtavus peaaegu 0 siis oodati paremat nähtavust ja katsetati erinevaid lähenemisi.
ussimuna

Post by ussimuna »

Aa ok. siis küll. Meil siin lõunas ilm endiselt selge ja -23
Ropka

Post by Ropka »

tea kas mind on terrorostide hulka arvatud või miks mina ei näe Eestis toimuvat. Hiiumaast/Viljandist lähemal kaovad kõik objektid

Riias näiteks näeb kõik maandumised ära kuni lennuk on seima jäänud
kogun vanu vene lennukimootoreid
ussimuna

Post by ussimuna »

http://www.flightradar24.com lehel? Vahel kipub EVRA radar andmetega koonerdama, siis ei näita.
Ropka

Post by Ropka »

seesama jah
niipalju näeb, et lennuk hakkab kõrgust vähendama ja siis kaob peatselt

eile sai jälgida kuidas üks easyjet pani riia poole ajama maandumise asemel, teine aga läks lennujaamale lähemale, et ei näind enam mis toimus

teinekord on huvi vaadata üle majade lendavate lennukite marsruute, et kust tuli või kuhupoole startis, aga ei midagi
ussimuna

Post by ussimuna »

Ju siis nii kaugelt madalamalt lendavaid vidinaid ei näe. Ma olen ka vaadanud, et näit Tartu-Riia lennukit, mis üle mo pea lendab, ei näita. Tartu-Stokholmi pole ka nagu märganud.
Submarin

Post by Submarin »

Marek on tark. :D Äkki seletab ka selle lahti :D

Image
Futaba T8FG
TBS Discovery
GoPro 3 BE +

51980760
Marek

Post by Marek »

Ise joonistasid selle sinna :D Ei tea, mingi andmete error, sellist trajektoori kindlasti ei lennata reaalselt :D
Submarin

Post by Submarin »

mina seda ei joonistanud:D ma poleks viitsinud lihtsalt :D järelikult on error
Futaba T8FG
TBS Discovery
GoPro 3 BE +

51980760
Ropka

Post by Ropka »

sidehäiretega lennukid lähevad radaril küsimärkideks ja nende trajektoorid on segu mitmest lennutrajektoorist või punktist

ühs variant on, et kaks erineva lennuki kurssi pannakse kokku ja tuleb mingi siksak, olen näinud ka et üks lennuk on tulnud 15st erinevast kohast sinna punkti kus ta parasjagu on :), ekraan oli päris kirju

võibolla mingi sageduskonflikt vms

aga praegu tegi radar praaki :D Stocki lennukit näitas Harkuni ja kõrguseni 900 m, hetk hiljem kuulsin ma seda üle maja lendamas
prosper

Post by prosper »

Nagu kõigile asjadele siin ilmas on seletus on ka sellele.Norrast saabunud vene "terroristid"soovisid Hiiumaale lennata.aga meeskond tegi katse nad Venemaale viia.Kuna tegemist oli eesti pilootidega sunniti nad keele vähese oskuse tõttu vene teritooriumilt lahkuma .Ka meeletu katse Helsingisse lennata luhtus kuna Soomel ja Venemaal on sama õhuseire süsteem.Sellepeale palusid "kaaperdajad" piloote, et kui Hiiumaale või Soome ei saa siis ehk Pärnusse.Kahjuks oli Pärnu Lennujaam suletud elektri puudumise tõttu(Eesti Energija lihtsalt lülitas arve maksmata jätmise pärast voolu välja) ja ei näinud nad seal maanduda.Pilootidel hakkas meestest kahju ja nad otsustasid Tallinnasse lennata .Aga "väikse" navigatsiooni vea tõttu panid pealinnast mööda ning sattusid jälle Soome kus nad siis lõpuks 11 km kõrguselt alla tulistati.Nagu kaartilt on näha on kõik veel küsimärgi all ja juurdlus käib.Ons keegi täpsemalt kuulnud mis sest edasi sai?? :) :)
ussimuna

Post by ussimuna »

Kui siin juba selle teema peale läks. Kah huvitav pilt. Tipa-tapa, tipa-tapa kodu poole reas ... http://www.levi.ee/file/tipa-tapa.jpg
ussimuna

Post by ussimuna »

Eile õhtune pilt. http://www.levi.ee/file/go.jpg
Pildi järgi tegi lennuk siis touch-and-go :? Või mitte sedagi? Värvi järgi poleks nagu allapoole 2 km. läinudki.
Ropka

Post by Ropka »

tea, kas on varem see versioon olnud, aga http://beta.flightradar24.com/ on natuke teistmoodi tegumoega, lisaks on kohe hea vaadata kuskohal kurseerib mõni 747 või A-380
Post Reply